Tänä vuonna uutuutena kisaan on tuotu mukaan Päitsi Trophy-luokka, joka on kevennetty versio raastavasta ja raskaasta täysimittaisesta Päitsistä. Reitit kulkevat osin samoja polkuja, varsinkin lähdössä ja maalissa, mutta Trophy-luokka ei aja pimeällä ollenkaan mikä on selkeä helpotus niin reitillisesti kuin myös kustannuksellisesti. Trophy-luokassa myös huoltamista on helpotettu, sillä tässä luokassa esimerkiksi renkaan saa vaihtaa myös mekaanikko kuskin lisäksi.

– On erittäin mahtavaa huomata kuinka näinkin syvät juuret ja perinteet omaava kilpailu pystyy ja haluaa kehittyä. Useamman vuoden ajan on Päitsi halunnut kasvattaa kuljettamäärää sieltä ei niin tosissaan kilpaa-ajavista kuljettajista ja tänä vuonna siihen on panostettu täysillä tuomalla kokonaan uusi luokka kilpailun sisälle, luokka joka tarjoaa monta eri tyyliä osallistua ja kokea legendaarinen Päitsi: Kevennetty yksilöajo, pariajo tai joukkuekisa.

– Me 24MX:llä olemme innoissamme tästä luokkauudistuksesta ja haluamme kannustaa kaikkia Trophy-luokkaan lähteviä kuskeja. Tarjoamme kaikille kuskeille jotka selviävät Trophy-luokassa maaliin 40€ lahjakortin verkkokauppaamme, kertoo 24MX maajohtaja Juuso Valtakari.

Päitsi huipentuu tulevana Sunnuntaina 17.3. Vantaan vauhtikeskukseen Lavankoon, jossa kokoperheen ilmainen tapahtuma alkaa klo. 11:00 ja palkintojenjako n. 17:00.

Päitsin reittikartta & aikataulu täältä ja FB-sivu täällä.