Nyt ensimmäiset Jawat on toimitettu asiakkaille, ja lisää seurannee. Jawa on ilmoittanut, että tilatut pyörät toimitetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä.

Ensimmäinen uuden sukupolven Jawa toimitettiin Indoressa asuvalle henkilölle. Mahindran tehdas sijaitsee 29 kilometrin päässä pyörän asiakkaalleen toimittaneesta myymälästä. Onnellinen ostaja oli Virender Singh -niminen herrasmies, kertoo Rushlane.

Viimeiset kuukaudet ovat olleet Jawa Motorcyclesille kiireisiä, yrityksen henkilökunta on tehnyt töitä kellon ympäri saadakseen tuotannon käyntiin ja samanaikaisesti se on rakentanut myymälä- ja myyjäverkostoa halki koko laajan valtakunnan.

– Nyt olemme valmiita myymäläverkostomme kanssa, ja aloitimme moottoripyörien toimitukset asiakkaillemme, ja arvostamme heidän luottamustaan ja kärsivällisyyttään. Etenemme siten, että toimitamme moottoripyörät tilaajillemme siinä järjestyksessä, kuin he ovat varanneet moottoripyöränsä, kertoo Classic Legendsin pääjohtaja Ashish Joshi.

Monet heistä, jotka ovat varanneet itselleen Jawan odottavat kärsimättöminä tietoa siitä, milloin heidän pyöränsä toimitetaan heille. Odotus saattaa olla pitkä, sillä nekään kaikki ihmiset, jotka tilasivat Jawansa ensimmäisen viikon aikana, eivät vielä ole saaneet pyöräänsä.

Moni onkin ottanut yhteyttä yritykseen tai kommentoinut asiaa Twitterissä ja toivonut suurempaa läpinäkyvyyttä toimitusaikatauluista tiedottamiseen.

Kysellessämme mahdollista uusien intialaisten Jawojen Suomeen tuontia merkin Tsekkivalmistajan nykyiseltä maahantuojalta, Jawatallin Arto Heinolta, tämä vastasi asian odottavan sitä, että joku tyyppikatsastaa pyörän Euroopan markkinoille. Suuri kysymysmerkki on tietysti sekin, täyttääkö pyörä täkäläiset päästövaatimukset. Plus että milloin tehtaan kapasiteetti riittää vastamaan kysyntään, jonka laajuus näyttää yllättäneen valmistajan täysin.

Aiheesta aiemmin:

Tässä ne nyt sitten ovat: uusklassiset Jawa ja Jawa Forty Two sekä bobber Perak

Uusklassisen intialaisen Jawan myynti sujuu - tilauskirjat kiinni syyskuuhun asti