RE:n omistaja Eicher Motors on tiedottanut investoivansa 90 miljoonaa euroa Royal Enfieldiin kuluvana tilivuonna (1.4.2019 - 31.3.2020 välisenä aikana). Rahasumma käytetään yrityksen teknologiakeskuksen saattamiseksi valmiiksi sekä uusien sovellualustojen ja tuotteiden kehitystyöhön. Yritys on myös asettanut tavoitteekseen 950 000 moottoripyörän valmistamisen tänä tilivuonna. Viime vuonna RE ei saavuttanut 875 000 pyörän tavoitettaan, mutta ylsi kuitenkin 805 000 pyörän valmistukseen.

Vuosina 2019 - 2020 maan auto- ja moottoripyörävalmistajat joutuvat ottamaan huomioon tiukentuvat päästömääräykset ja turvallisuusvaatimukset, ja Royal Enfield on yksi niistä yrityksistä, joka investoi tähän.

Eicher Motorsin pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Siddhartha Lal on kertonut, että yritys keskittyy erityisesti vahvistamaan kykyään kehitystyöhön, tuomaan uusia globaaleja mallistoja sekä laajentamaan jakeluverkostoaan Intiassa. Lisäksi huomiota kiinnitetään kasvuun keskikoon mp-segmentissä globaaleilla markkinoilla. 

Royal Enfield päivittää moottorimallistonsa BS VI -standardin täyttäväksi (intialainen standardi, ei vastaa eurooppalaisia). Yritys myös suunnittelee laajentavansa läsnäoloaan Aasian-Tyynenmeren alueella aloittamalla pyöriensä kokoonpanon Thaimaassa. Se on sille ensimmäinen tämänkaltainen toiminto Intian ulkopuolella.

Erittäin mielenkiintoinen uutinen on se, että viime vuosina Royal Enfieldille ja sen kasvulle ja kehitykselle kasvot antanut Siddhartha Lal on nimittänyt Vinod Dasarin RE:n uudeksi pääjohtajaksi. Lal pysyy yrityksen hallituksen puheenjohtajana, kertoo Rushlane.