Tyypillisiä syitä vältellä asiaa ovat juuri "en kehtaa, en osaa, en ole koskaan kokeillut, ei se ole minua varten, se on pelottavaa, en kuulu joukkoon. Näitä tai jotain muita tarinoita olet tarjoillut itsellesi tai puolisollesi kaikki nämä vuodet, kun sisimmässäsi kuitenkin kytee motoristin sydän?

Tai sitten sinulla on ollut aina kortti, muttet ole eläessäsi edes istunut moottoripyörän päällä? Tai sinulla ei ole korttia, mutta laji kiehtoo etkä oikein tiedä mistä aloittaa ja mitä pitää tietää tai tehdä että pääsee alkuun?

– Jos et ikinä kokeile, et ikinä tiedä. Mutta arvaa mitä: et ole ainut, todetaan Hondan tiedotteessa.

Samalla siinä luvataan, että nyt voit rennosti ja häpeilemättä tulla kokeilemaan, sillä Honda, BikeWorld ja Motojysky järjestävät tapahtumaillan vain teille.

Luvassa on henkilökohtaista opetusta, neuvoja sekä mahdollisuus testata ajamista valvotusti ja turvallisesti. Päivä on kokemattomille, naisille, miehille, vähän ajaneille, ajotaidot ruostuttaneille tai täysin ensikertalaisille. Illan mittaan saatte vinkkejä ajamiseen, pyörän valintaan sekä neuvoja miten edetä omalla moottoripyöräilijän polulla. Koulutuksesta ja opetuksellisesta osaamisesta vastaavat Motojyskyn huippukouluttajat.

Mukaan voi ottaa kuvaukseen sopivan kaverin ja yhdessä voitte ilmoittautua Motoristien rekrytointi-iltoihin Riihimäelle. Ajo-opetusillat järjestetään 7., 14., 21. ja 28.5. tiistaisin klo 17. - 20 välisenä aikana.

Tilaisuus on ilmoittautuneille maksuton ja mukaan pääsee 25 ensin ilmoittautunutta per ilta. Paikalla on opettajien lisäksi kalustona uudet Hondat sekä tarvittavat ajovarusteet. Omatkin varusteet voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Motojyskyn uusilla nettisivuilla, osoitteessa: www.motojysky.fi/ilmoittautuminen

Paikka:  Riihimäen Ajoharjoittelukeskus Oy, Hirvijärventie 37, 11710 Riihimäki

Ajettavana olevat Honda-moottoripyörät:

  • Honda Monkey 125
  • Honda CB125R
  • Honda CB500F
  • Honda Rebel 500