Neuroverkot kuulostavat todella hienolta, samoin keinoäly, mutta mitä hyötyä niistä on pelaajalle? Ei välttämättä mitään, melkein päinvastoin, sillä keinoäly mahdollistaa sen, että vastustajasi pystyvät ajon aikana reagoimaan virheisiisi ja hyödyntämään niitä. Eli jos jarrutus menee pitkäksi, kuuluu vain murahduksia ohittavista pyöristä. 

– Kiitos neurokeinoälyn ja koneoppimisen, kohtaat älykkäämpiä ja nopeampia vastustajia jotka käyttävät hyväkseen virheitäsi. Haasteesta tulee todellinen, hehkutetaan Milestonen sivustolla.

Lisäksi pelissä on uutta se, että sen dedikoidut palvelimet mahdollistavat uuden kisajohtajan (Race Director) roolin, minkä ansiosta voit luoda oman kilpailusi omine sääntöinesi. Sitä ei ole vielä paljastettu, miten laajan valikoiman sääntömuutoksia rooli mahdollistaa. MotoGP19 on simulaatiopeli, joten voi olettaa, että samoja "realismialgoritmeja" käytettäessä rajat eivät voi olla kovin kaukana alkuperäisestä.

Voit pelissä suunnitella oman kypäräsi ja kisanumerosi visuaalisen ilmeen. 

MotoGP19

MotoGP19

Pelin ura-moodissa (career) voit aloittaa Red Bull MotoGP Rookies Cupista ja kiivetä kaikkein arvostetuimpaan tiimiin. Vaihtoehtona on loikata suoraan MotoGP-kuljettajaksi ja kiivetä podiumin korkeimmalle askelmalle. Pelissä on monia erilaisia yhden pelaajan moodeja sekä tietenkin jos haluat haastaa itsesi kunnolla, voit osallistua kisaamiseen yhdessä muiden pelaajien kanssa.

Pelissä ovat mukana kauden 2019 viralliset sarjat mukaan lukien Red Bull Moto GP, Rookies Cup, MotoGP, Moto2, Moto3 ja uutena MotoE, jossa ajokkeina ovat sähkömoottoripyörät.

Mukana ovat myös kaikki MotoGP-tallit ajokkeineen sisältäen yli 90 kuljettajaa sekä 19 ajorataa. Tuunaa ajokkisi varusteet ja pyöräsi ajokuntoon lukuisilla eri varaosilla ja mainoksilla.

Peli julkistetaan sekä PC:lle, XBoxille että PlayStation 4:lle että Nintendo Switchille. Lisätietoja Milestonen sivuilta täältä.