– Pyörää kohtaan osoitettu kiinnostus on ennennäkemätöntä”, sanoo Harley-Davidsonin kansainvälinen markkinointijohtaja Steve Lambert. Pyörän saatavuus on rajallinen, joten LiveWiresta kiinnostuneita kehotetaan toimimaan nopeasti.

Livewire kiihtyy nollasta 100 km/h 3 sekunnissa ja edelleen 129 km/t:n vauhtiin 1,9 sekunnissa. Ensimmäiset LiveWire-toimitukset toteutuvat tänä syksynä.

Harley lupaa pyörälle 225 km:n kaupunkiajomatkan latauksella ja 142 kilometrin matkan sekalaisessa ajossa, johon kuuluu sekä maantie- että kaupunkiajoa. Mittaus on tehty SAE J2982 -testiproseduurin mukaan.

H-D myös vakuuttaa, että kaikilla Livewire-kauppiailla (USA:ssa?) on tarjolla Level 3 laturi, missä asiakas voi ladata pyöränsä.

Pyörän kiihtyvyydestä on myös annettu lisää tietoja. 0-97 km/h luvataan 3,0 sekuntia, mikä informoitiin jo aiemmin. Samalla 97-129 km/h väli kiihtyy 1,9 sekunnissa, mikä lupaa tietysti hyvää normaaliliikenteessä tapahtuvien ohitusten kannalta.

Harley panttaa edelleen tietoja pyörän tehosta ja vääntömomentista samoin kuin akkujen koosta.

Latausaika Level 1:n mukanatulevalla 220 voltin kotilaturilla noin 20 km/lataustunti. Nopeaa latausta kaipaaville Livewiren voi ladata Level 3:n laturilla, mikä tarkoittaa sitä, että pyörän akku latautuu 80 prosenttiin noin 40 minuutissa ja täyteen 60 minuutissa.

LiveWire-ennakkotilaamisen kotisivun löydät täältä. Hintaa pyörällä on noin 38 000 euroa.

Livewiressä on myös ABS-jarrut, sutimisenesto sekä kuusiakselinen inertiamittausyksikkö mm. luistonestoa hoitamassa.