Arc on avaamassa toisen vaiheen monivuotisen rahoitusohjelmansa jatkeeksi Jaguar Land Rover Venture Capitalin siihen sijoittaman summan jatkeeksi.

Kampanja tulee Crowdcubeen 6. toukokuuta ja mahdollistaa Arcin uusien tuotantotilojen valmistumisessa St. Athaniin Etelä-Walesiin. Crowdcuben joukkorahoitusjärjestelmässä saat osuuden yrityksestä rahoittaessasi sen toimintaa.

Rahoitus auttaa myös uuden Arc Vector limited edition -sähkömoottoripyörän valmistuksen loppuunsaattamisessa. Pyörä esiteltiin viime marraskuun EICMA-messuilla.

– Julkistettuamme Arc Vectorin vain 16 viikkoa sitten olemme olleet yllättyneitä siitä, miten positiivisesti se on otettu vastaa globaalissa mediassa ja investoreiden parissa. Tähän mennessä olemme saaneet yli 100 kiinnostuksen ilmaisua rahoittajilta, ja avaamme uuden omistusmahdollisuuden alaa muuttavassa yritystoiminnassamme tarjoamalla samanlaisen yhteisen omistamisen mallin, jonka ovat tehneet kuuluisaksi Barcelonan jalkaballoklubin kaltaiset yritykset.

Joten, jos olet moottoripyörähullu, kokenut investoija, tekniikasta kiinnostunut tai sellainen, joka vain on kiinnostunut meistä, tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä Arc-perheeseen ja auttaa kiihdyttämään matkaamme globaaliksi johtajaksi sähköisen, uutta luovan loistoluokan liikkumisen parissa, totesi Arcin perustaja Mark Truman.

Arc Vector ja hiilikuituinen etukeinuhaarukka.

Arc Vector ja hiilikuituinen etukeinuhaarukka.

Arc Vector -sähkömoottoripyörässä ei ole lainkaan mittaristoa, vaan kuljettaja liitetään siihen heijastusnäytöllä varustetulla kypärällä, joka toimii samalla avaimena. Arc Vectorin täydentää ajotakki, joka antaa kuljettajalle taktiilista palautetta tilanteen ja tarpeen mukaan. Arcilla puhutaan ensimmäisestä moottoripyörästä, jossa ihminen ja kone ovat vuorovaikutuksessa rajapinnan kautta.

Arc Vectorin hinta Englannissa tulee olemaan noin 90 000 puntaa.

Lisätietoja asiasta Arcin sivuilta.

Aiheesta aiemmin: Arc Vector, sähkömoottoripyörä joka muuttaa maailmaa; kypärän, ajoasun ja pyörän kokonaisuus