Janne Juntusen yhdessä Tommi Peltoniemen kanssa toteuttamaa projektia voi seurata Youtubessa syksystä 2019 alkaen. Nyt sieltä löytyy jo ensimmäinen osa, jossa kerrotaan, miten ajatus syntyi. Youtubea seuraamalla näkee, miten moottoripyörää suunnitellaan ja rakennetaan.

Moottoripyörän arvontaan voi osallistua ostamalla erillisen arpalipukkeen tai vaihtoehtoisesti ostamalla MP-messuille erikoishintaisen pääsylipun, joka sisältää arpalipukkeen. Moottoripyörän arvonta suoritetaan MP-messuilla, jossa moottoripyörä myös kootaan. Arvontaan oikeuttavia lippuja voi ostaa syksystä alkaen.

Tuttu kaveri MP-messuilta

Moottoripyörärakentaja Janne Juntunen on ollut mukana MP-messujen rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa jo vuodesta 2016 ja voittanut useita palkintoja. Hän on jo useana vuotena peräkkäin ollut mukana työnäytöksissä takomassa moottoripyörän osia. Vuonna 2019 Juntusen rakentama moottoripyörä voitti Street-luokan ja Näyttelyn paras pyörä -palkinnon Honda CBR900 Snow White -moottoripyörällä.

Helmikuun MP 19 -messuilla syntyi ajatus hyväntekeväisyysmoottoripyörän rakentamisesta. Juntunen rakentaa moottoripyörän ja Peltoniemi avustaa järjestelyissä. Petrol Circus Custom Bike Show’n promoottori Japi Åström on auttanut yhteistyökumppanien löytämisessä. MP-messujen ja muiden kumppanien ansiosta projekti onnistuu. Juntunen lupaa panostaa täysillä rakentamiseen ja hänellä onkin jo mallinnus moottoripyörästä lähes valmiina.

”Uusin teknologia mahdollistaa moottoripyörän suunnittelun tietokoneella. Tällä kertaa suunnitelmat eivät ole vain rakentajan päässä. Olen erittäin innostunut tämän moottoripyörän rakentamisesta. Se on jotakin, jota todellakin tahdon tehdä ja jossa haluan onnistua”, kertoo Juntunen. ”Haluamme tukea mopokerhoja, jotta alalle saadaan uusia moottoripyörärakentajia. He tarvitsevat tukea toimintaansa.”

Katso ja kuuntele Juntusen tarina Youtubessa täällä.

Projektin edistymistä seurataan myös MP-messujen Facebookissa täällä

Nightshift 2 nykykuosissaan.

Nightshift 2 nykykuosissaan.

MP 20 -messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurin moottoripyöränäyttely. Viime kerralla messuilla vieraili 57 000 motoristia. MP-messujen yhteydessä järjestetään vuosittain Suomen suurin rakennettujen moottoripyörien näyttely Petrol Circus Custom Bike Show, jossa on esillä yli 100 moottoripyörää. MP-messut järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Facebook: Nightshift 2 https://www.facebook.com/Nightshift-2-2025538847743513/

Youtube: Nightshift2 – The Charity Bike: https://www.youtube.com/channel/UCD3JLzbEoI34HPb-U6Nwfjw