Longhaulpaulin "Nonstop to Nowhere" -ennätysajotilaisuus lähetettiin livenä Facebookissa. Paul Pelland ajoi vuosimallin 2018 Yamaha Star Venture -moottoripyörällään valtatienopeuksia dynamometrissä ilman taukoja tai pysähdyksiä matkaten arviolta noin 2694 kilometriä.

Tapahtuma itsessään tarjosi monenlaista viihdykettä mukaanlukien Pellandin kitaransoitto. Mies myös söi hyönteisiä ja arpoi kaikkiaan 3600 dollarin, 3200 euron edestä palkintoja. Kaikki tämä, kun mies istui Jammullaan simulaattoriajon aikana.

Tuhannet katsojat ympäri maailman seurasivat lähetystä ja sadat osallistuivat siihen lahjoittamalla kaikkiaan 16 460 euroa MS-tautia sairastavien koulutusohjelmien rahoittamiseen.

Paul Pelland on miljoonan mailin matkalla MS-taudin voittamiseksi.

Paul Pelland on miljoonan mailin matkalla MS-taudin voittamiseksi.

Paul Pelland ajaa moottoripyörällä hyvän syyn takia. Hänen tarinansa alkoi MS-taudin toteamisesta, ja siitä, että eräs lääkäri oli kertonut hänelle, että "MS-taudin hoito on vielä miljoonan mailin päässä". Siitä mies totesi, että "Miksipä ei, sehän on mahdollista. Haetaan MS-taudin hoito kotiin". Ja on ajanut siitä asti miljoonaa mailiaan hyväntekeväisyyteen MS- eli pesäkekovettumataudin hoitojen ja neuvonnan sekä elämäntapaohjauksen parantamiseksi.

Kaikkiaan mies on ajanut näiden kuuden vuoden aikana jo 563 000 kilometriä ja saanut kasaan rahaa 133 465 euroa sekä jakanut inspiroivaa tarinaansa yli 250 yleisölle ympäri maan.

Lahjoituksia tälle tapahtumalle kerätään edelleen hänen sivuillaan, jonne pääset tästä. Voit myös seurata hänen matkaansa Youtubessa ja Instagramissa @LONGHAULPAUL.

Aiheesta aiemmin: Harvinainen ennätysyritys: 24 tuntia moottoripyöräilyä dynamometrissä MS-taudin selättämiseksi

Longhaulpaul eli Paul Pelland ja Jammu.

Longhaulpaul eli Paul Pelland ja Jammu.