Paikalliset englantilaiset Teessidessa ylistivät "pippelin voimaa" sen jälkeen kun kaksi kadussa ollutta monttua oli korjattu. Kiitos kuuluu paikallisten mielestä kikkelinkuville, jotka oli spreijattu maahan ympäröimään kuoppia.

Montut olivat olleet olemassa jo vuoden verran, kun kuvat niistä ja niiden ympärille ilmiintyneistä jortikkakatumaalauksista ilmestyivät "Teesside Connect" -Facebook-tilille. 

Brad Nicholsonin muutamaa päivää myöhemmin ottama "jälkeen"-kuvan saateteksti kertoo: "Pippelin voima. Korjattu tänä aamuna 25.4.2019. Olleet siinä vasta vuoden(montut siis), hyvin tehty, Middlesbroughin kaupunki".

Korjattu muutaman vuorokauden kuluttua.

Brad Nicholsonin ottama kuva: Korjattu muutaman vuorokauden kuluttua.

Paikalliset ovat kommentoineet postausta todeten "Olisinpa itse keksinyt saman, alue naapurustossa on shokeeraavassa kunnossa". tai: "Teesside tulee olemaan täynnä kikkeleitä...". Kolmas puolestaan hehkutti: "Missä pippeli, siellä keino".

Tämän lisäksi taitelija nimeltään "Wanksy" (Vemputtaja) on ottanut elämäntyökseen peniksenkuvien spreijailun katumonttujen ympärille. Hän tekee näin auttaakseen ihmisiä. "Katsos, montut ovat vaarallisia. Ne eivät pelkästään riko ajoneuvoja, ja aiheuta onnettomuuksia, ne vahingoittavat myös polkupyöräilijöitä ja ovat uhka jalankulkijoillekin", uskoo Wanksy.

"Osoitan vaaralliset montut muuttamalla ne taideteoksiksi ja tekemällä ne samalla näkyvämmiksi ja kertomalla samalla kaupungille, että ne on syytä korjata".

Hmm. Mitä tähän kannattaisi todeta? Älä kokeile tätä kotona?

Asiasta kertoi ensin Ladbible.

Teesside Connectin Facebook-sivulle pääset tästä ja Wanksyn tästä.

Wanksyn taideteos.

Wanksyn alkuperäistaideteos.