Kilpailun varsinainen ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 19.5.. Kilpailun sponsori 24MX-verkkokauppa arpoo 2 kpl 100€ lahjakortteja kaikkien kuskien kesken jotka ovat ilmoittautuneet 19.5. mennessä. Kilpailuun on toki mahdollista myös jälki-ilmoittautua, mutta se tarkoittaa sitä että jälki-ilmoittautuneiden kuljettajien lähtöpaikka on merkittävästi huonompi sillä he starttaavat kisaan joukon hänniltä.

"Tänä vuonna reittiä on hieman pidennetty ja nyt se tulee olemaan n. 20km. Tänä vuonna kilpailun sujuvuuteen on panostettu, sekä alueelle tuotu lisää nähtävää sekä koettavaa. Samaan aikaan lentokentällä on käynnissä mm. FHRA-kiihdytyskilpailut, Hyötyajoneuvonäyttely, moottoripyöräkokoontumisajot sekä mopo-miitti. Olen erittäin otettu siitä että jo nyt kisaan on ilmoittautunu kuljettajia jopa seitsemästä eri maasta."

Mp:t.

Mp:t.

"Nyt alamme päästä sille tasolle joka jo tapahtumaa luodessa meillä oli mielessä, eli suuri osa alan harrastajista samaan paikkaan samana viikonloppuna. Olen erittäin iloinen myös siitä että olemme saaneet alan ulkopuolisia tahoja kiinnostumaan tapahtumastamme ja varsinkin FHRA:n kiihdytyskilpailut ovat erinomainen lisä tapahtumaamme, joka nyt siis yhdistää moottoripyörä sekä auto-fanit ympäri Suomen", kertoo tapahtuman promoottori Juuso Pulliainen.

Moottoripyörille tänä vuonna uutuutena on tuotu pari- sekä joukkueluokat, joihin esimerkiksi kaverien tai työporukan on helppo osallistua vaikka samalla pyörällä. Suuren palautteen johdosta olemme ottaneet mukaan myös ATV-luokan.

Tervetuloa viettämään moottoriurheiluviikonloppu Vesivehmaan lentokentälle, leirityminen kisa-alueelle on sallittu.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä.

ATV:t.

ATV:t.