Kypärät perustuvat DC Comicsin "Justice League"-elokuvan ja sarjakuvien hahmoihin.

Batman-kypärä

Batman.

Batman.

Perustuu HJC:n sporttikypäröiden huippumalliin, RPHA 11:een, mikä tietenkin sopii Gotham Cityn suojelijan nimen saaneeseen kypärään hyvin. Väritys ja mattapinta puolestaan grafiikkoineen perustuvat tuon supersankarin pimeään ja mystiseen luonteeseen. Batmanilla, siviilissä Bruce Waynella, ei ole supervoimia, vaan hän edustaa äärimmäisiä varakkuutta, fyysistä vahvuutta, taistelutaitoa ja nerokkuutta.

Batman. Ja se lepakko.

Batman. Ja se lepakko.

Kuuluisa Batmanin lepakkologo löytyy kypärästä, samoin kypärän grafiikat toistavat Batmanin puvun edistynyttä teknologiaa.

Batman. Dydydydydydydydy Batmaaaaannn...

Batman. Dydydydydydydydy Batmaaaaannn...

Kypärälle tulee hintaa 599,90 euroa, ja siinä on tummennettu visiiri, viiden vuoden takuu, pinlock-visiiri, ja se on ECE-hyväksytty. Saatavilla koot XS-XXL.

Flash-kypärä

Flash ja se salama.

Flash ja se salama.

"Salama-kypärän käyttö ei välttämättä lisää nopeuttasi kisaradalla, mutta i 70 Flash-kypärän käyttäminen saa ihmiset kyselemään, näkivätkö he juuri Flashin ajavan ohi moottoripyörällä?" Tai näin ainakin väitetään valmistajan tiedotteessa. Kypärän pohjana on HJC:n uusi i 70 -kypärämalli, jossa on mukana sisäänrakennettu aurinkovisiiri. Kypärä on äärimmäisen kevyt ja kompakti, ja siinä on tietenkin hieno punainen Flash-grafiikka salamoineen.

Flash.

Flash.

Kypärällä on hintaa 299,90 euroa, ja siitä on saatavilla koot XS-XXL. Mukana tulee aurinkovisiiri ja pinlock, ja malli on ECE-hyväksytty.

HJC:llä on lisenssi molempien mallien valmistamiseen nimenomaan Euroopan markkinoille. Lisätietoja HJC:n sivuilta täältä.

Flash.

Flash.