Tavoitteena tietysti nostaa SM-sarjan profiilia myös kilpailijoiden keskuudessa pienellä lisäarvolla ja vastata kilpailjoille heidän tekemiinsä panostuksiin. Systeemissä ovat mukana kaikki SM-sarjaan ilmoittautuneet kilpailijat, kerrotaan SRRA:n eli Suomen Road Race ajajien tiedotteessa

Yhdistys toivoo, että tämä pieni kädenojennus kilpailijoille / tiimeille antaa uutta voimaa ja kannustaa samalla ilmoittautumaan SM-sarjaan.

Road Racing sarjan pienimmässä luokassa MiniGP:ssä palkintorahaa ei ole tarjolla mutta sarja-organisaatio on muistanut näitä aloittelevia kuskeja sillä, että sarjamaksua heiltä ei peritä ja he saavat samat lisäarvoiset tuotteet / palvelut, kuin muutkin sarjaan ilmoittautuneet kilpailijat. Osakilpailuiden ilmoittautumismaksu on säilytetty junioriharrastajan tasolla.

Tervetuloa kilpailijaksi SM-sarjaan, toivottaa SRRA. Lisätietoja järjestelmästä SRRA:n sivuilta täältä.

SRRA muistuttaa vielä seuraavaa: Sinulle joka tykkäät ajaa radalla. Päästäksesi kunnolla viivalle kisaamaan muiden kanssa sinun tarvitsee suorittaa tarvittava ajajatutkinto ja sen pääset suorittamaan ainakin ensimmäisen SM-osakilpailu viikonlopun yhteydessä perjantaina 7.6 Motoparkissa.

Palkintorahataulukko SM / Suomen Cup -luokat.

Palkintorahataulukko SM / Suomen Cup -luokat.

Palkintorahataulukko kansalliset luokat.

Palkintorahataulukko kansalliset luokat.