Kyseinen ajoneuvo on Peugeotin design-laboratorion suunnittelema sähkömoottoriavusteinen kolmipyöräinen. Sen akku riittää jopa 160 kilometrin ajoon, mikä antaa sille toimintasäteeksi vähintään koko Île de Ré'n alueen. Kolmipyöräinen on niin suuri, että sillä pystyy kuljettamaan ruuat ja juomat 12 henkilölle, ja sähkömoottori takaa liikkumisen ponnistelematta.

Peugeotin suunnittelema bistro bike.

Peugeotin suunnittelema bistro bike.

 

– Olemme suunnitelleet viisi "Marcelleksi" nimeämäämme liikkuvaa kauppaa Peugeotin Design -laboratorion kanssa. Niiden menestys markkinoilla ja tapahtumissa johti minut tekemään yhteistyötä studion kanssa uudelleen tarjotaksemme kokonaan uuden elämyksen asiakkaillemme täällä Île de Ré'ssä. Yhdessä Peugeotin suunnittelijoiden kanssa kehittelimme designin, joka sopii saarelle. Ruokapyörän konsepti oli avain: asiakkaamme vuokraavat pyörän ja voivat pysytellä baaripöydässä nauttimassa Gillardeaun ostereista ja panoraamamaisista näkymistä. Olen ristinyt polkupyörän "Le Petit Gégéksi" perustajan, Gérard Gillardeaun, pojanpojan kunniaksi, johtaja Veronique Gillardeau kertoo.

Peugeotin suunnittelijat loivat pyörän tavaratilan, tyylin ja lookin. Gillardeaun brändilähettiläänä se heijastaa liikkuvien "Marcelle"-kauppojen ulkonäköä.

Pöytä suojaa työskentelyalaa ja varastoa, kun pyörä on liikkeessä. Se taitetaan, kun pyörä asetetaan paikoilleen, ja muutetaan se tarjoilubaariksi.

Mmmm... ostereita ja juuotavaa.

Mmmm... ostereita ja juuotavaa.

Työalue koostuu kolmesta osasta. Jääkaappi pitää päivän osterit ja juomat kylminä, toinen osa on ruokailuvälineitä varten ja kolmas pitää sisällään roskakorin osterinkuoria varten.                  

“Le Petit Gégén" suunnittelu kesti kolme kuukautta, ja sen toteutti Le Mansissa toimiva Gruau.

Siis jos haluat hieman erikoisempaa picnic-kokemusta ystäviesi kanssa, suosittelemme suunnistamaan Saint-Martin-de-Ré'hen. Hetki rannalla ostereita ja virvoitusjuomia nautiskelle kuulostaa mukavalta ajatukselta.

Lisätietoja täältä.

Peugeot bistro bike

Peugeot bistro bike