57-vuotias Oscar-voittaja George Clooney kertoi tv-haastattelussa tarkemmin onnettomuuttaan. Mies oli ajamassa maksiskootterillaan, kun auto leikkasi hänen ajoradalleen ja törmäsi häneen. Clooney lensi kolarin seurauksena ajorataan ja vietiin sairaalaan, josta hänet myöhemmin päästettiin pois ilman vakavampia seuraamuksia.

Kahden lapsen isä oli silloin Italiassa kuvaamassa tulevaa Hulu-show'taan Catch-22, kun onnettomuus tapahtui. Hän paljasti New Yorkissa jokin aika sitten, että hänen vaimonsa Amal Clooney kielsi häneltä sen jälkeen moottoripyörällä ajamisen.

– En saa enää ajaa moottoripyörillä, Clooney kertoi yleisölle DGA-teatterissa. – Jouduin todella pahaan onnettomuuteen. Törmäsi 110 km/h nopeudella autoon. Lensin. Ja siinäpä se moottoripyöräilystä. Samoin Grantin osalta (Clooneyn tuottajakaveri Grant Heslowin vaimo teki saman päätöksen). Munasimme, ja vaimomme totesivat: "Ette koskaan enää aja moottoripyörillä".

Tärkeintä tietysti, että Clooney on kunnossa. Asiasta lisää Peoplessa, jossa on myös hauska video Clooneyn haastattelusta.

Aiheesta aiemmin:

George Clooney joutui mp-onnettomuuteen Italiassa

George Clooney lopettaa moottoripyöräilyn - huutokauppaa Harley-Davidsoninsa hyväntekeväisyyteen