ISDT tarkoittaa FIM:in International Six Days Enduroa, jota Chris Carter ajoi 70-luvun keskivaiheilla. 

– Olen osallistunut aiempiin Quailin moottoripyöräkokoontumisiin ja minulla on ollut jonkin jonkin verran menestystä. Mutta tämä vuosi on todella erityinen. Se että sain AMA Motorcycle Hall of Fame Heritage Awardin, oli odotusteni ulkopuolella, Carter kertoi. – Kun sellaiset Hall of Famen jäsenet kuin Malcolm Smith ja Mert Lawwill ovat paikalla, niin se teki tapahtumasta vielä paremman.

AMA Motorcycle Hall of Fame Heritage Award on tarkoitettu mp-mallille, joka eniten on myötävaikuttanut siihen, mitä Hall of Famersit ovat tehneet amerikkalaisen moottoripyöräilyn kasvattamiseksi.

Carterin Jawa on 250-kuutioinen ja yksisylinterinen kaksitahtinen, joka valmistettiin entisessä Tsekkoslovakiassa, nykyisessä Tsekin tasavallassa. Mallia nimitettiin "Banaanirungoksi", "Banana Frameksi", koska sen rungossa on banaanimainen mutka. Pyörä on yksi niistä 20:sta, jotka rakennettiin vuonna 1970.

Lisäksi Malcolm Smithiä kunnioitettiin AMA:n Dud Perkins elämäntyö -palkinnolla. Smith nimettiin AMA:n Motorcycle Hall of Fameen jo 1998, ja hänestä tehtiin Hall of Famen Legenda 2012. Kautta Smithin tunnetun kisauran ja business- sekä hyväntekeväisyyspanostusten lisäksi hän on toiminut lähettiläänä AMA:n tehtävän ja ohjelmien promoamiseksi, kerrotaan AMA:n tiedotteessa.