Husqvarna-kuljettaja on taistellut tiukasti palkintokorokesijasta jo kauden aikaisempina kilpailupäivinä, kun on ollut kolme kertaa perä jälkeen neljäs J1-luokassa. Tänään Kytönen pystyi itselleen normaalista poiketen voittamaan sekunteja extreme- ja endurotesteillä, mutta crossitesti oli hankala jämsäläiselle. Kilpailu vietiin tänään läpi jopa 27 asteen lämmössä, mutta reitillä oli edelleen viikolla tulleiden sateiden jäljiltä isoja lammikkoja.

– Päivä meni oikeastaan kierros kierrokselta samanlailla, kun enduro ja extreme kulki, mutta crossi ei niinkään. Ei mitään suurempia virheitä päivän aikana. Reitistä en kyllä tykännyt koko viikonloppuna, mutta silti pystyi hyvään suoritukseen. Kiitos koko tiimi ja kaikki yhteistyökumppanit, iloinen Kytönen kertoi.

Junior 1-luokan MM- pisteissä Kytönen jatkaa kesäkuun puolessa välissä ajettavaan Kreikan viikonloppuun viidentenä, kun häneltä jäi kauden avausviikonloppu Saksassa väliin. Junior-luokan MM-pisteissä Kytönen nousi nyt seitsemänneksi. Kytönen Motorsportin kuljettajat ovat tulessa seuraavan kerran ensi viikonloppuna Slovakian EM-enduron kauden toisessa kilpailuviikonlopussa. Muista suomalaisista Espanjassa Youth-luokassa Hugo Svärd oli viides ja E2-luokassa Eero Remes oli yhdestoista.