– Treenejä ollaan nyt vajaa viikko ajettu täällä Ranskassa, pyörä tuntuu erinomaiselta ja olemme valmiita viikonlopun esitystä varten. Talven aikana neuvottelimme sopimuksen Ranskalaisen Luc1-supermototiimin kanssa joka mahdollisti minulle huipputason kaluston käyttöön, sekä pääsyn Le Mansin MotoGP-kisaan vetämään. Odotan innolla että pääsen esiintymään elämäni isoimman yleisön eteen, tästä saattaa poikia lisääkin keikkaa ja mahdollisuuksia, kertoo luottavainen Arttu Stenberg.

Arttu Stenberg MP-messuilla.

Arttu Stenberg MP-messuilla.

Arttu ei ole mikä tahansa kuljettaja vaan kiistatta yksi maailman taitavimmista stuntkuskeista supermotopyörällä. Artun temput tavoittavat eri sosiaalisen median kanavissa viikoittain jopa miljoonia ihmisiä ympäri maailman, jo pelkästään 192 000 seuraajaa Instagramissa on todella merkittävä määrä. Muutamat Artun temput ovat niin vaativia, ettei kukaan muu maailmassa pysty tekemään niitä ollenkaan tai ainakaan niin näyttävästi kuin Riihimäkeläinen rekkaa työkseen ajava Arttu.

Tue nuoren tähden uraa, auta häntä menemään eteenpäin ja käy seuraamassa Artun sivua Instagramissa: @arttustenberg.

Kun sivulla on 200 tuhatta seuraajaa täynnä, saa yksi onnelinen seuraaja itselleen 200€ lahjakortin vapaa-valintaisesti XLmoto tai 24MX verkkokauppaan.

Kangaroo stoppie on yksi vaikeimmista tempuista.

Kangaroo stoppie on yksi vaikeimmista tempuista.

https://www.instagram.com/arttustenberg/

Edellisen kerran Arttu oli esiintymässä isolle yleisölle MP-messuilla PROride-stuntshown mukana, katso show'n kooste alla: