– Päivä meni tasaisesti ja kerran kaaduin. Muuten ajo oli hyvää vaikka tänäänkin joutui endurolla ohittelemaan. Kiitos koko tiimi, huolto ja kaikki yhteistyökumppanit, Roni Kytönen kertoi.

– Ihan hyvä päivä oli. Alkuun oli kankeaa ja rytmiä ei meinannut löytyä. Vesisateen jälkeen alkoi ajo kulkemaan paremmin. Hyvää kisaa oli toisesta sijasta, mutta jälleen joutui tyytymään kolmanteen sijaan. Iso kiitos tiimille ja huollolle, Peetu Juupaluoma kertoi.

– Parempi päivä, kun eilen. Aamun parin pätkän jälkeen neljäntenä, mutta toisella kierroksella kaaduin pari kertaa ja tipuin ja yhdeksänneksi. Vesisade teki reitistä vaikean eikä sopinut minulle. Kiitos tiimille ja huollolle, Pyry Juupaluoma kertoi.

– Päivä lähti käyntiin saman tyylisesti kun eilen. Toisella kierroksella pisti pienen vesisateen ja endurotestillä vedin puuhun oikeen huolella, missä kolautin päätäni. Sen verran huimasi pätkän lopussa ja seuraavalla siirtymällä, että turha oli lähteä jatkamaan. Nyt parannellaan haavat, Roni Salin kertoi.

Roni Kytönen jatkaa Junior E1-luokan EM-sarjan kärjessä seuraavaksi ajettavaan Latvian osakilpailuun, joka ajetaan viikko Juhannuksen jälkeen. Peetu Juupaluoma jatkaa myös selvänä kolmosena U21-luokan EM-sarjassa.