H&H Classicsin mp-myynnistä vastaava Mark Bryan toteaa "Harrison" OK Supreme RC37 250cc:stä, että "Olemme tekemisissä kaikenlaisten pyörien kanssa päivittäin, mutta aina silloin tällöin törmää johonkin, joka kiinnittää erityisesti huomiota. Löysimme tämän loistavan historian omaavan pyörän piilotettuna pieneen moottoripyöräkokoelmaan Liverpoolissa. Vaikka se tuskin tulee lyömään mitään maailmanennätyksiä, se on hyvin jännittävä pyörä omistettavaksi TT-kisahistoriansa vuoksi."

1935 “Harrison” OK Supreme TT on myynnissä ensi kertaa pitkään aikaan ja sen hinnan oletetaan asettuvan 6800 - 9100 euron haarukkaan.

Omistaja Henry Harrison Liverpoolista modifioi pyörää toisen maailmansodan jälkeen mm. uudella takahaarukalla AMC:n jousituselementeillä. Sen jälkeen hän osallistui vuoden 1951 Mansaaren TT-ajoihin vuonna 1951 paikallisen liverpoolilaisen pyöräkauppiaan Victor Horsmanin kanssa. Harrison sijoittui kevyen luokan kisassa neljänneksitoista 96,56 kilometrin keskituntinopeudella.

Vuonna 1952 Harrison osallistui jälleen Mansaaren ajoihin ja sijoittui 22:ksi 106,22 km/h keskinopeudella. Tulokset ovat huikeita, kun ottaa huomioon, että pyörä oli jo yli 17 vuotta vanha niihin aikoihin.

TT-ajojen jälkeen pyörää modifioitiin Velocetten etujousituksella, ja sillä kisattiin menestyksekkäästi lyhyemmillä radoilla aina vuoteen 1958 asti, mukaan lukien Ulsterin GP-kisat.

Pyörän osti Henry Harrisonilta sen nykyinen omistaja vuonna 1959. Pyörä lojui käyttämättömänä joitakin vuosia, kunnes se restauroitiin nykykuntoonsa 1980-luvulla. Sen jälkeen se on ollut esillä erilaisissa paikallisissa mp-näyttelyissä aina 1990-luvulle asti.

Huutokauppatapahtuman sivuille pääset tästä.

Henry Harrison vauhdissa OK Supremellaan. Huomaa kotikutoinen takasvingi. 

Henry Harrison vauhdissa OK Supremellaan. Huomaa kotikutoinen takasvingi.