Team Yamaha Center Turku -kuljettajat Hermanni Koskinen ja Kimi Tammi olivat mukana MXC/A -luokassa, kun SM-sarjan avaus ajettiin Hyvinkäällä sunnuntaina 19. toukokuuta. Sää Hyvinkäällä oli mitä mainioin ja odotukset kilpailun suhteen olivat molempien kuljettajien osalta korkealla. Epäonni ja heikot startit veivät kuitenkin tuloksista parhaimman terän. Koskinen ajoi eräsijat 15 ja 10 ollen yhteistulosten 12:s, kun taas Tammelle kertyi kuusi SM-pistettä eräsijoituksilla 19 ja 17.

Hermanni Koskinen: ”Aika-ajoissa ajamiseni oli sähläämistä, enkä saanut itsestäni parasta irti. Ensimmäisessä erässä kaaduin heti alkuun, jonka jälkeen lähdin kovalla yrityksellä parantamaan sijoituksia. Erän loppuvaiheessa irtosi takajarrulevy, jonka seurauksena kaaduin toistamiseen. Loppuun asti kuitenkin ajettiin, eikä keskeyttäminen käynyt mielessäkään. Toisessa erässä ajoni oli paljon parempaa, mutta huonon lähdön jälkeen tuon parempaan sijoitukseen en pystynyt. Päivään olen kuitenkin tyytyväinen, oli mukava ajaa ja fiilis oli hyvä."

Kimi Tammi: "Ajaminen tuntui hyvältä, mutta tulokset eivät olleet aivan odotetunlaisia. Johtuiko sitten lämpimästä kelistä, mutta paras isku vain katosi erien aikana. Hyvillä mielin kuitenkin jatketaan kautta eteenpäin ja tästä lähdetään parantamaan."

Viikko Hyvinkään jälkeen oli vuorossa Iisalmen MX-liigan osakilpailu. Lauantaina mukana olivat Tammi ja tiimin MXC/B-kuljettaja Joona Sajo. Koskinen ajoi Salon MX-Liigan osakilpailusta poiketen vain sunnuntaina MX125-luokassa. Lauantain kilpailua sävytti koko päivän jatkunut vesisade, joka teki savipohjaisesta radasta erittäin haastavan. Tammi sijoittui A-finaalien ensimmäisessä erässä hienosti kolmanneksi, mutta toinen erä päättyi Yamaha-kuljettajan osalta keskeytykseen jo parin kierroksen jälkeen. Sajo ajoi B-finaalien ensimmäisessä erässä sijalle 32, mutta venyi toisessa kauden parhaimpaansa ollen 17:s. Sunnuntaina Koskinen ajoi kaksi tasaisen vahvaa erää ollen molemmissa 12:s. MX-Liigan pistetaulukossa Koskinen ja Yamaha YZ125 löytyvät sijalta seitsemän.

Kilpailukausi jatkuu 9.kesäkuuta Karkkilassa, missä ajetaan kauden toinen SM-osakilpailu. Tiimin kuskeista paikalla ovat Kimi Tammi ja Hermanni Koskinen MXC/A-luokassa.

Hyvinkään tulokset: https://speedhive.mylaps.com/Events/1662491

Iisalmen tulokset: https://speedhive.mylaps.com/Events/1665095