Nyt sinullakin on mahdollisuus lähteä auttamaan Ernoa ja hänen matkaansa Imatran herruden kautta kohti ensimmäistä IRRC-mestaruutta.

Naulankanta 38 Motorsport ja XLmoto-verkkokauppa julkaisevat "Support Erno"-tukipaketin, joka sisältää:

  • - XLmoto varikkoteltan - 1 kpl
  • - XLmoto huoltomaton (FIM-hyväksymä) - 1 kpl
  • - ProWorks huoltopukin - 1 kpl
  • - Lippiksen Ernon nimmarilla - 1 kpl
  • - #38 tukitarran - 1 kpl
  • Paketin hinta on: 200€ (sis.alv)

– Ajaminen tällä tasolla kilpaa vaatii paljon tukea. Olen viime kausina ollut erinomaisessa tilanteessa, jossa olen pystynyt itse keskittymään täysillä kilvanajamiseen. Ensinnäkin, koska mukanani on ollut erittäin vahvoja ja moottoriurheilua rakastavia yrityksiä & henkilöitä, joiden kanssa olemme yhdessä pystyneet rakentamaan uraani eteenpäin kausi kaudelta ja toisekseen, koska minulla on aivan uskomattoman upeat fanijoukot jotka jaksavat tukea minua kun epäonni iskee ja todellakin osaavat ottaa kaiken irti menestyksestä, Kostamo pohjustaa.

– Tähän kauteen lähdettäessä omalla tiimillä, halusimme tehdä asioita hieman eri lailla sekä tarjota myös faneilleni jotain muuta kuin sen perus tukitarran, jotain mikä ehkä auttaisi myös heitä harrastuksissaan. Suuri osa tukijoukoistani koostuu kuitenkin itse moottoripyöräilyä tai moottoriurheilua harrastavista henkilöistä, joten yhdessä XLmoton kanssa kokosimme tälläisen 38 motorsport -tukipaketin, jossa on mukana varikon perustarpeet: teltta, huoltomatto, huoltopukki ja totta kai höystettynä nimmarillani varustetulla lippiksellä sekä näyttävällä #38-tarralla.

Lähde mukaan tukemaan Ernon matkaa kohti mestaruutta hankkimalla itsellesi 38-motorsport tukipaketin hintaan 200€ (sis.alv), saatavilla vain erittäin rajoitettu määrä joten nyt kannattaa olla nopea!

Tilaukset ja lisätiedot suoraan Ernon sähköpostiin: erno.kostamo@38service.fi

Halutessasi tukipaketti voidaan toimittaa Imatranjoihin, Ernon varikolta noudettavaksi!