Viikonloppu aloitettiin jo torstaina ja perjantaina vapailla harjoituksilla. Vauhtia haettiin maltilla ja pienet vastoinkäymiset toivat omaa väriä kilpailuun valmistautumiseen. Lauantain aika-ajoissa oli kaikki kuitenkin hienosti kohdallaan ja Juho tykitti paalupaikalle. Tosin kilpakumppani Niko Lehtiranta otti aika-ajojen lopussa kaiken hyödyn irti Juhon imussa ja kellotti viimeisellä kierroksella vain 0,1sek hitaamman ajan. Kisasta tiedettiin tulevan tiukka.

Lauantain kilpailuun startattiin kuivalla kelillä vaikka välissä ukkosmyrsky uhkasikin tuoda kisaan uutta ulottuvuutta. Juho lähti paalulta hienosti liikkeelle ja karkasikin heti kärkeen. Niko Lehtiranta ja Rasmus Nurmi seurasivat kannassa. Muutaman kierroksen jälkeen takana tullut kaksikko keskittyi toisiaan vastaan kilpalimaan, joten Juholla oli paikka karata. Juho käyttikin tilaisuuden hyväkseen ja kellotti viikonlopun kovimman kierrosajan tähän paikkaan. Loppu olikin sitten voiton varmistelua ja näin kauden avauskilpailu kirjattiin Juhon nimiin.

Sunnuntaiaamun warm up ajettiinkin sitten märällä radalla ja voimasuhteet olivat kääntyneet. Lehtiranta kellotti kovan ajan ja Juhon tiimissä toivottiin kuivaa kisaa. Se saatiin ja itse kilpailu olikin sitten lauantain toistoa. Kärkeen ja karkuun, mutta sillä erolla, että nyt asia oli selvä jo heti ensimmäisen kahden kierroksen jälkeen. Näin Juho kuittasi nimiinsä molemmat startit avausviikonlopusta ja täydet pisteet sarjaan sekä hieman kuskille taskurahaa palkintorahojen muodossa. SM-kullan metsästys sai siis parhaan mahdollisen alun.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille sekä parhaille mekaanikoille Akulle ja Petelle.

Podiumilla.

Podiumilla.