MV Agustan Superveloce 800 Serie Oro esiteltiin viime syksyn EICMA-messuilla ja nyt sen tuotantoa ollaan aloittamassa.

Pyörä on todella hyvännäköinen ja kiinnostava. Siksi tässä alla varmuuden vuoksi kuva pyörästäkin, sillä video ja sen tunnelma jättävät sen helposti taakseen.

 

Kaunis on MV Agusta Superveloce Serie Orokin.

Kaunis on MV Agusta Superveloce Serie Orokin.

Oheisesta videosta voi olla montaa mieltä. Kliseinen, kyllä. Vanhanaikainen, kyllä. Naista alistava, kyllä. Moottoripyörää ylistävä? Ehkä.

Pakko tunnustaa, että video on vähän vaivaannuttava, joten jos katsotte sen, teette sen omalla vastuullanne. Toimituksessa emme oikein tienneet, miten suhtautua tähän, meistä sen olisi voinut jättää tekemättä. Varsinkin, kun itse pyörä on todella makean näköinen. Arvoimme myös pitkään, julkaistako koko videota, mutta sitten ajattelimme, että lukijamme ovat aikuisia ihmisiä, jotka tekevät omat valintansa.

Emme jaksa uskoa sitäkään, että tällä lisättäisiin tänä päivänä MV Agustojen myyntiäkään, joten miksi?

Näin tällä kertaa, millaisia videoita MV Agustalta on sitten odotettavissa näinä seksuaalisen suuntautumisen vapautumisen aikoina. Toivottavasti jotain tasapuolisempaa?

Itse pyörästä sen verran, että sitä valmistetaan vain 300 kappaletta, ja hintalappu alkaa luvusta 27 990 € vapaasti Italiassa. Pyörä on varattavissa nyt.

Kuutioita kolmisylinterisessä rivimoottorissa on 799, ja tehoa on luvassa 148 hevosvoimaa. Epäilemättä siekailemattoman hauska ja hieno ajettava.

Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen tämän linkin takaa