Videon nimi on "Where the Wild Stomped In - Happy Papa's Day!", ja siinä Jason Momoa hengailee tyttäriensä ja kavereidensa kanssa sekä kaupungissa että erämaassa ajamassa sekä soolo- että sivuvaunu-Harrikalla. 

Video on julkaistu viime sunnuntaina Jason Momoan omalla Youtube-kanavalla. Videon saatteessa hän kertoo, että "minun kohdallani kaikki alkoi niin yksinkertaisesti. Poika revittelemässä ensi kertaa elämässään moottoripyörällä takapihalla. Se oli vain pieni hetki ajassa, mutta tuo ajo muutti jotain minussa."

Momoa ja tyttäret.

Momoa ja tyttäret.

"Säästin vanhan ruostuneen moottorin rakentaakseni jonain päivänä siitä pyörän, ja on kestänyt kolme vuosikymmentä toteuttaa tuo unelma. Vuosien aikana unelma kasvoi, ja nyt kaikki mitä halusin oli rakentaa moottoripyörä lasteni kanssa, antaa heille sama kokemus, mikä minulla oli lapsena, antaa heille tuuli, ja ajamisen vapaus."

"Rikkinäinen moottori inspiroi unelman, ja opetti minulle, että on parempi jakaa nuo hetket lasteni kanssa."

Kuten sanottua, videon takana lienee Harley-Davidson, mutta se on joka tapauksessa hienosti toteutettu ja kertoo jotain olennaista moottoripyöräilyn viehätyksestä, jotain sellaista, mikä on merkkiriippumatonta: ajamisen nautinto, ilon ja unelmien jakaminen läheisten kanssa.

Sen verran siististi Momoa käsittelee videolla näkyviä pyöriä, ettei hän selvästikään ole ensi kertaa pappia kyydissä.

Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.