Vierailu oli myös loistava tilaisuus päättää radan pienistä yksityiskohdista, kuten esimerkiksi FIM:n kanttareiden pituuksista ja paikoista, sekä testeissä käytettävien lippujen, ratahenkilökunnan ja lääkäreiden sijainneista.

Suomen Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala ja KymiRingin hankejohtaja Timo Pohjola olivat molemmat tyytyväisiä siihen, kuinka tarkastus suoritettiin.

– Me saimme loistavaa palautetta turvallisuusalan ammattilaisilta ja aiomme rakentaa KymiRingistä yhden maailman parhaimmista radoista, Nevala toteaa.

Uncini, joka vastaa ratojen luokituksista, uskoo, että rata on turvallinen ja tulee täyttämään kaikki nykyiset vaatimukset. Capirossi oli myös tyytyväinen radan suunnitteluun. Hän sanoi, että se tulee olemaan haastava kuljettajille, ajettuaan muutaman nopean kierroksen autolla.

– Radan ulkoasu on upea ja edistyminen on ollut hämmästyttävää. Kaikki näyttää tapahtuvan aikataulussa, joten odottamme jo innolla, kun MotoGP-pyörät nähdään ensimmäistä kertaa KymiRingillä, Ezpeleta iloitsee.