MX2-luokassa Roni Kytönen oli ensimmäisessä erässä hieman vaikeuksissa heikon lähdön jälkeen eikä saanut ajoaan sujumaan toivomallaan tavalla ja oli ensimmäisen erän seitsemäs. Toisessa erässä Kytönen otti paremman lähdön ja nosti erän kuluessa itsensä toiseksi ruutulipulle.

– Ihan hyvä päivä. Aika-ajosta lähti jo kulkemaan ihan mukavasti vaikka olinkin vasta. Ensimmäisessä erässä lähdöstä kärkeen ja kärjessä koko erä maaliin asti hyvällä ajolla. Toisessa erässä toisena startista asti koko erä tasaisella puurtamisella maaliin myös toisena. Pistejohtokin kohdilleen kahdella pisteellä, tyytyväinen Matikainen kertoi.

– Aika samanlainen päivä, kun edellisissä kilpailuissa. Eli tasainen suoritus. Ajo oli aika tuskallista, joka erässä, mutta sijat olivat hyviä niihin olen tyytyväinen, MX1-luokan totaalin kuudes Roni Salin kertoi.

– Aika-ajo oli ihan ok vaikka ajo ei tuntunut hyvältä, mutta ensimmäisen erä oli tuloksellisesti sitä miltä tuntuikin eli huono. Startti ei onnistunut ja ei vain saanut ajoa kulkemaan millään. Toisessa erässä lähtö hiukan parempi, mutta nousin nopeasti neljänneksi ja siinä ajoin jonkun aikaa kunnes ohitin itseni kolmanneksi ja pian toiseksi. Sillä sijalla myös maaliin, MX2-luokan totaalin neljäs Roni Kytönen kertoi.

Motocrossin SM-sarjan päätös osakilpailu ajetaan syyskuun alussa Porissa, mutta Kytönen Motorsportin miehistö jatkaa kilpailukauttaan ensi viikonloppuna Nummelan SM-endurossa.