Road Racingin SM-kausi huipentuu Motoparkissa

Road Racingin kilpailukausi päättyy tulevana viikonloppuna, kun kauden viides SM-osakilpailu ajetaan Motoparkin radalla Pieksämäen Virtasalmella.

Motoparkin päätösosakilpailun järjestää Helsinki Racing Club. Lauantaina ajetaan aamupäivällä aika-ajot ja kilpailulähtöjen vuoro on kello 14 alkaen. Sunnuntai alkaa aamupäivän warm upeilla ja kilpailut ajetaan klo 13-17 välisenä aikana.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/road-racingin-suomen-mestaruudet-ratkotaan-motoparkissa/

16.-18.08. Road Racing, Finnish Superbike Motopark, SM, Suomen Cup, Kans., Motopark

Speedwayn henkilökohtainen SM-finaali lauantaina Yyterissä

Timo Lahti puolustaa Suomen mestaruutta lauantaina. Taaempana Porin Moottorikerhon Jooa Partanen tekee varmasti parhaansa Lahden voittamiseksi. Kuva: Petteri Pohjola

Kaikki Suomen parhaat speedway-kuljettajat ovat lauantaina mukana Yyterin speedway-radalla, kun edessä on kautta aikain 65. speedwayn henkilökohtainen SM-finaali.

Yyterin rata on vuosien saatossa nähnyt useita Suomen mestareita kukitettavan, ja tälläkin vuosikymmenellä lauantain finaali on jo viides Yyterissä.

Lauantain SM-finaalilla on myös toinen ulottuvuus, sillä finaalierän tultua maaliin, päättyy Yyterin radan 40 vuotta kestänyt kilpailuhistoria. Ensi vuonna ei speedway-pyörät tämän hetken tiedon mukaan enää Yyterissä pärrää, vaan edessä on muutto muualle.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/speedwayn-henkilokohtainen-sm-finaali-lauantaina-yyterissa/

17.08. Speedway, 65. Henkilökohtainen Speedway SM-Finaali, SM, Yyterin Moottorirata

Enduron SM-kausi jatkuu Nummelassa

Roni Kytönen. Kuva: Kytönen Motorsport

SM-Enduro Nummela ajetaan tulevana lauantaina Enäjärven ympäri. Pätkinä toimivat Tervalampi, Lankila sekä Höytiönnummi ja kisakeskuksena toimii Martela Nummelan keskustassa.

Kisa on sekä Enduron SM-osakilpailu että Joukkue SM-kilpailu ja kisaan odotetaan mukaan paljon nimekkäitä kuljettajia kuin myös muita harrastajia. Enduropiireissä vuosittainen tapahtuma tunnetaan myös nimellä Nostotalkoot.

17.08. Enduro, Nummelan SM Enduro, SM, Kans., Martela Oy, Nummela