Vuodelle 2020 Milwaukeesta on luvassa uusia malleja, uutta teknologiaa ja enemmän valinnan vaihtoehtoja. Uuden Low Rider S -mallin lisäksi merkittäviä uutuuksia ovat tietenkin täyssähköinen LiveWire ja uusi kolmipyöräinen Tri Glide -malli.

Muita uutuuksia ovat tilaajapohjainen matkapuhelinpohjainen H-D Connect -palvelu tiettyihin H-D-malleihin sekä Reflex Defensive Rider Systems (RDRS), johon kuuluu kokoelma elektronista turvatekniikkaa kuten luistonesto ja edistyksellinen ABS.

Strategiansa mukaisesti H-D kasvattaa tarjontaansa tavoitteenaan saada lisää myyntiä - ja H-D-kuskeja aikaiseksi.

Yksi uutuuksista on täyssähkömoottoripyörä LiveWire, jollaisen Harrikka on ottanut tuotevalikoimaansa ensimmäisenä suurena moottoripyörävalmistajana.

LiveWirestä lisää juttua täällä: Motouutiset koeajaa: Harley-Davidson LIVEWIRE

LiveWire on ensimmäinen sähköpyörä merkin tuoteportfoliossa, ja lisää on luvassa. Yhdistetyksi ajomatkaksi mallille luvataan noin 158 kilometriä latauksella.

Low Rider S

Uusi mallivuoden 2020 Harley-Davidson Low Rider S.

Uusi mallivuoden 2020 Harley-Davidson Low Rider S.

Uusi Low Rider S:n lähestymistapa moottoripyöräilyyn on suoraviivainen: suorituskyky ensin. Luvassa pitäisi olla tehoa, näppärää käsiteltävyyttä sekä tehostettua ajajan hallintaa. Softailin alustan käsiteltävyyttä on tuunattu ensiluokkaisilla jousituskomponenteilla. Tehoa on tarjolla Milwaukee-Eight 114 moottorin myötä. 

Tyyliä puolestaan antavat nostettu stonga, minikate, sooloistuin ja tummennettu viimeistely.

Uutta teknologiaa

2020 Harley-Davidson Softailit.

2020 Harley-Davidson Softailit.

Matkapuhelinliittymään perustuva tilaajapohjainen H-D Connect -palvelu tulee saataville valittuihin Harrikoihin. Se mahdollistaa sen, että kuljettajat säilyttävät yhteyden moottoripyöräänsä älypuhelimen avulla. Harley-Davidson appin avulla omistaja pystyy kytkeytymään etänä moottoripyöräänsä ja saa tietoja sen tilasta. Sovelluksen avulla pystyy myös seuraamaan pyörän turvallisuuden tilaa ja saa hälytyksen, mikäli pyörää siirretään.

Palvelu ei tule saataville kaikilla markkinoille.

Reflex Defensive Rider Systems (RDRS) on puolestaan Harrikoihin tarkoitettujen elektronisten apuvälineiden kokoelma, johon liittyy mm. luistonesto, alustan säätö, sähköisen jarrun kontrolli jne. 

RDRS tulee vakiona mukana vuosimallin 2020 LiveWiressä, Trikessä ja CVO- sekä Touring-malleissa poislukien Electra Glide Standard- ja Road King -mallit.

Uusi Road Glide Limited ja Touring-mallien optiot

Model Year 2020 Harley-Davidson touring-mallit.

Model Year 2020 Harley-Davidson touring-mallit.

Uusi Road Glide Limited -malli korvaa Road Glide Ultra -mallin vuonna 2020 ja luvassa on uusia ensiluokkaisia luksus-touring-piirteitä. Niihin kuuluvat maalatut raidat (stripes), kiiltäväpintainen sisäkate sekä kuljettajan sähkökahvat, Slicer II Contrast Bright -vanteet ja uusi tankki jne.

Road Glide Limited on kahden hengen matkapyörä, jossa on aerodynaaminen hainnokka-kate ja kolme tuuletusventtiiliä. Moottorina on Milwaukee-Eight 114.

Touring-alustassa on helposti säädettävä takajousituksen esijännitys ja linkitetyt jarrut sekä ABS.

Boom Box GTS infotainment-järjestelmä on varustettu värillisellä kosketusnäytöllä.

Vuoden 2020 Ultra Limited ja Road Glide Limited -malleihin on tarjolla uusi musta viimeistely suoraan tehtaalta. Black Finish -pakettiin kuuluvat mustat Slicer II -alumiinivanteet, polttoainetankki, etu- ja takalokasuojan medaljongit valonheittimiä ja etuteleskooppeja jne. myöten.

CVO-mallit

2020 Harley-Davidson CVO-mallit.

2020 Harley-Davidson CVO-mallit.

Uusi CVO Tri Glide -kolmpipyöräinen malli liittyy aiempien CVO Limited ja CVO Street Glide -mallien joukkoon limited edition -versioiden joukossa vuonna 2020. CVO-malleihin on luvassa näyttelytason viimeistely, edistyksellistä teknologiaa, eksklusiivisia komponentteja ja runsaasti visuaalisia yksityiskohtia sekä Milwaukee-Eight 117 kone. 

2020 Harley-Davidson Sportster -mallisarja.

2020 Harley-Davidson Sportster -mallisarja.

2020 Harley-Davidson Street -mallit.

2020 Harley-Davidson Street -mallit.