– Kiitos kaikille, jotka kävivät teltassamme ihailemassa klassikko TT-pyöriä sekä nauttimassa keittiömme antimia, totesi museon johtaja Riku Routo, ja harmitteli samalla, että paitoja tuli painatettua liian vähän. Ne kun menivät kuin kuumille kiville.

– Tapahtuma oli todella mahtava, haluamme olla jatkossakin vahvasti mukana, Routo kehaisi MotoGP-testipäiviä.

– Hienosti järjestettty ja pienellä aikataululla kasattu. Kaksi päivää uskomatonta menoa. Vaikka olen luonteeltani optimisti, ja uskoin että tapahtuma onnistuu, silti on käsittämättömän hienoa, että se mahdollistui. Tää on hyvä osoitus siitä, että kaikki onnistuu kun vain päättää, ja joku laittaa itsensä tosissaan peliin.

– Tulevat MotoGP-kisat vahvistaa koko mp-harrastusta Suomessa, se piristää jopa mp-kauppaa. Mitä kuulimme tuossa, niin ihmiset odottaa vesi kielellä, että pääsevät katsomaan MotoGP-kisoja. Olen itse kokenut nuorena Imatranajot, kun niillä oli vielä MM-arvo. Sitä tunnelmaa ja miltä kaikki tuntui ei vain pysty välittämään sellaiselle, joka ei ole sitä kokenut, Routo hehkuttaa.

– Halusime esimerkillämme osoittaa, että tämä MotoGP-rata on meidän kaikkien juttu. Meidän museomme on saanut tukea yrityksiltä ja yksityisiltä ihmisiltä. Haluamme olla esimerkkinä, että muutkin lähtevät tukemaan radan toimintaa, Routo vastaa kyselyymme lahjoituksesta.