Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi selvään voittoon A1-luokassa kasvattaen pistejohtoaan SM-sarjassa. Yleiskilpailussa Kytönen oli kolmas Eero Remeksen voittaessa kilpailun. U20-luokassa Peetu Juupaluoma ajoi 24 sekunnin erolla voittoon ja on lähellä varmistaa luokan Suomen mestaruuden jo huomenna. Peetu pikkuveli Pyry jatkoi viime viikonlopun tapaan vahvoja otteitaan ja oli U20-luokassa toinen. A2-luokassa Roni Salin jatkoi nuoremman Juupaluoman tavoin vahvoja otteitaan ollen luokassaan kolmas Remeksen ja Eemil Pohjolan jälkeen. Yleiskilpailussa Salin sijoittui myös hienosti kahdeksanneksi.

- Tänään oli tasaisen hyvä päivä. Kerran kaaduin, mutta muuten aika virheetön päivä ja ajokin kulki hyvin, Roni Kytönen kertoi lauantain jälkeen.

– Ihan kohtuullinen päivä. Aamulla kahdet lipat, mutta loppua kohden ajo parani. Huomenna jatketaan samaan malliin, Peetu Juupaluoma lupasi.

– Muut pätkät kulkivat hyvin, mutta kolmospätkällä ei oikein onnistunut kertaakaan. Ei tullut isompia virheitä koko päivänä, Pyry Juupaluoma totesi.

– Hyvä päivä! Aamulla oli pieni kaatuilutauti päällä, mutta sain sen korjattua loppupäiväksi ja sitä kautta hyvä tulos tuli ajettua, tyytyväinen Roni Salin kertasi.

Huomenna Riihimäellä kaasutellaan jälleen SM-pisteistä klo 9.00 alkaen.