Glowbelt on brittiläinen Kickstart-vaiheessa oleva innovaatio. Hankkeen rahoitusvaihe kestää vielä 56 päivää ja tuotteen pitäisi tulla myyntiin syyskuussa 2014.

Glowbelt kulkee helposti mukana, vyön kotelo toimii samalla solkena, ja vyön voi pukea ylleen joko vyötärölle tai poikittain viistoon hartioille. Vyön ledit vilkkuvat, joten ne tarjoavat hyvän näkyvyyden jo ainakin hämärässä. Motoristin ongelma yöllä on näkyvyys sivulta päin. Glowbelt näyttäisi tuovan siihen ratkaisun. Liikkuva vilkkuva valo näkyy kauas.

Vyö mahtuu koteloineen housuntaskuun tai hansikaslokeroon silloin, kun se ei ole käytössä. Se painaa 54 grammaa ja sen pituus on 1,3 metriä. Glowbeltin vyö on tehty joustavasta materiaalista. Led-värivaihtoehdot ovat sininen, vihreä ja vaaleanpunainen. Vyön pienten kellonparistojen kesto noin 60 tuntia

Valmistaja BMC Innovations kertoo, että vyön kanssa olet näkyvä jo 200 metrin päästä. Omiin tutkimuksiinsa perustuen se väittää, että huomattavuutesi Glowbeltin kanssa on kolme kertaa parempi kuin perinteisten heijastinliivien kanssa. Ledien pitäisi olla myös nähtävissä kaikista mahdollisista kulmista, kuolleita pisteitä ei yrityksen mukaan ole.

Ja koska laite on visuaalisesti hyvännäköinen, yritys elättää toivoa, että siitä tulisi muotiturvavaruste, jolloin sitä myös käytettäisiin.

Kickstarter-kampanjassa yrityksellä on tavoitteena nostaa 50 000 euroa valmistuskustannuksiin ja tuotteen viime hetken viilauksiin. 15 euron rahoituksella saat yhden Glowbeltin ja 25 eurolla saat kaikki tarvikkeet, jotka mahdollistavat yhden Glowbeltin tulostamisen.