Michelle Nazzari oli työskennellyt autoteollisuudessa sähköisten ja hybridilinja-autojen parissa.

– Sieltä kaikki alkoi, kun katsoin voimalinjaa ja totesin, että se on hyvin yksinkertainen, ja ajattelin, "kyllä, minä voisin kokeilla tätä", perustin firman ja aloin väkertää. Nazzari kertoo.

Nazzari julkisti ensimmäisen sähköskootterinsa Fonzarelli-merkin alla 2012-2013 ja liiketoiminta on kasvanut siitä lähtien.

Aina, tavoitteenaan kasvattaa ajomatkaa ja omistautuminen moottoripyörille yhä sydämessää, Nazzari otti yhteyttä Modraan käydäkseen käsiksi liian harvaan latausasemien verkostoon hänen sähköiselle moottoripyörälleen NKD:lle.

Australialainen Fonzarelli NKD.

Australialainen Fonzarelli NKD.

 

Eilen Simon Modran Motorcycle Society caféssa Adelaidessa julkistetulla sähköisellä mini-dual-sporttipyörällä on 120 kilometrin ajomatka latauksella. Moottori kiertää 6000 rpm ja sen huippunopeus on 100 km/h.

Modra on myös arkkitehti ja Etelä-Australian yliopiston tutkija joka pohtii työkseen tulevaisuuden sukellusveneiden designia. Hän otti haasteen vastaan yhteistyöstä Nazzarin kanssa NKD-projektissa, ja vakuutti, että tämän kannatti rakentaa latausasemat ja pyörä Etelä-Australiassa.

– Se on laillinen kuljetuksen muoto – maailmalla on paljon motoristeja, joilla ei ole autoa, ja meidän onneksemme akkuvoimasta on tullut nyt niin luotettavaa, Modra totesi. – Olemme saavuttaneet tämän uskomattoman kantaman ajoneuvolla, ja pääsemme yhä kauemmas ja kauemmas (latauksella).

Fonzarellin teknologia voidaan sovittaa myös vanhempiin moottoripyöriin, mikä potentiaalisesti laajentaa asiakaskuntaa tälle tuotteelle koko eteläisen pallonpuoliskon vilkkaisiin ja suuriin väestötihentymiin.

Australialainen Fonzarelli NKD.

Australialainen Fonzarelli NKD.

 

– Ajatuksena tällä hetkellä on vakiinnuttaa toimintamme täällä Australiassa, mutta olemme saaneet osaksemme kiinnostusta ympäri maailman, Nazzari pohti.

Fonzarelli NKD on varsin futuristisen näköinen laite, ja sitä valmistetaan vain tilauksesta. Pyörän hinnat lähtevät 9990 Australian dollarista joka vastaa noin 6100 euroa. Nyt tilattaessa pyörä valmistuu Australian kesään.

Lisätietoja täältä.