Hämeen poliisilaitoksen tiedotteen mukaan Lahden Jalkarannassa yksityisasunnossa juhlittiin sunnuntain vastaisena yönä railakkaasti kotibileissä. Aamun valjettua huomasi asunnon haltija, että hänen autonsa on otettu yön aikana luvatta käyttöön, mutta palautettu takaisin pihaan vaurioituneena. Samoin pihassa ollut moottoripyörä oli vaurioitunut yön tunteina.

Auton kaksi vannetta olivat vääntyneet, tuulilasi oli säröillä ja takapuskurissa kolhu. Moottoripyörän ohjaustanko oli vääntynyt ja rungossa oli vaurioita. Poliisin alustavassa puhuttelussa selvisi, että juhlissa mukana ollut noin 25 -vuotias mies oli ottannut kyseisen ajoneuvon luvatta käyttöönsä ja törmäillyt sillä osuen mm. pihassa olleeseen moottoripyörään.

Mies puhalsi 0.45 mg/l poliisin seulonta-alkometriin. Miehen epäillään anastaneen myös kaksi puhelinta juhlavierailta. Puhelimet löytyivät miehen asunnosta ja ne palautettiin takaisin omistajilleen. Miestä epäillään mm. rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja puhelimien osalta varkaudesta.