Nässi ehti ajaa jo kuluvalla kaudella hyviä sijoituksia kansainvälisissä kilpailuissa, Alpe Adria sarjassa Slovakiaringilla sijat 2. ja 3. ja Imatran IRRC Supersport kilpailussa lauantaina toiseksi. Bonuksena hyvästä kaudesta RAM Racing järjesti Felixille mahdollisuuden ajaa Yamaha R6:lla Navarran ja Jerezin osakilpailut. Kilpailut ajetaan 6.10 ja 3.11.2019.

Espanjan mestaruus sarja on erittäin kansainvälinen ja siinä ajaa kilpailijoita ympäri maailmaa, mm. Ranskasta, Colubiasta, Saksasta ja Venäjältä. Supersport ja Open600 ajavat samassa lähdössä ja kilpailijoita on yhteensä n. 40. Tarvittaessa kuljettajia karsitaan aika-ajossa. Suomesta ESBK sarjassa on ajanut useita kilpailijoita, 600:lla mm. Vertti Takala ja Kenny Koskinen, Superbikessa Eeki Kuparinen ja Niko Mäkinen.

- Jo kauteen lähdettäessä tavoite oli selkeä että tällä haluan verrata vauhtia kansainvälisissä sarjoissa ja katsoa mikä sarja olisi järkevin kehitystä ajatellen. Espanjan sarjoja olen seurannut paljon ja monta vuotta ja taso siellä on todella kova ja laaja. Oppia sieltä tulee isolla kädellä. Navarra on mulle täysin uusi rata joten sinne en aseta tulos tavoitetta, mutta siellä näkee jo hyvin mihin oma vauhti riittää, mietiskeli Nässi ennen matkaan lähtöä.