Kahden tunnin ajan elokuvantekijät keskustelevat joidenkin vaikutusvaltaisimpien tekijöiden kanssa, mitä custom-moottoripyörien alueelta löytyy. Keskustelut vellovat siitä, mitä he tekevät aina intohimoon, joka ajaa heitä yhä parempiin ja mielenkiintoisempiin suorituksiin. Valtaosa heistä on maailmanlaajuisesti tunnettuja, samoin heidän rakentamansa pyörät, mutta nyt voit tutustua heihin ja heidän ajatusmaailmaansa sekä kuulla heidän itsensä sanomana, mikä saa heidät toimimaan niin kuin he toimivat.

Kuvaa Malle Mile -tapahtumasta Lontoosta.

Kuvaa Malle Mile -tapahtumasta Lontoosta.

Elokuvan on ohjannut koko elämänsä moottoripyöräillyt Gareth Roberts, ja tuottanut Lucy Selwood. Nämä kaksi matkustivat ympäri maailman haastatellen yli 300:a moottoripyörien rakentelijaa, taitelijaa, motoristia, journalistia ja kisakuskia. Tuloksena on turhaa tiukka kuva nykypäivän custom-skenestä sellaisena kuin se on. Arviointi kaksipyöräisten jatkuvasti muuttuvasta maailmasta. Ja jos kaipaat joitain uusia hahmoja, joita seurata moottoripyöräteollisuuden maailmasta, niin sellaisia elokuvan haastateltavien joukosta löytyy varmasti.

Wheels & Waves, Biarritz.

Wheels & Waves, Biarritz.

Jokainen tarinaansa kertova tuo varmasti jotain uniikkia ja hämmästyttäävää moottoripyöräilyn pyöreän pöydän ympärille.

Elokuvassa seurataan myös erilaisia suuria moottoripyöräilytapahtumia, kuten Indian Larry’s Grease Monkey Block Partyä tai Wheels & Waves -tapahtumaa Ranskassa, Malle Milea Britanniassa jne.

Lissabonin mp-elokuvafestivaalit.

Lissabonin mp-elokuvafestivaalit.

Lisätietoja Oil in the Bloodin kotisivuilta täältä. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.

Suomeksi tekstitetty versio?

Eräs lukijamme esitti meille toivomuksen, että lisäisimme juttuun elokuvantekijöiden pyynnön. He haluavat saada kiinnostuneilta katsojilta sähköpostia käännösten ja digitaalisten latausten toiveista. Teksti löytyy alkuperäiskielellä täältä. Alla käännös.

"Tekstitys: jos asut alueella, jossa englanti ei ole pääkieli, rekisteröi kiinnostuksesi sp-osoitteessa: info@revfilm.net. Ole ystävällinen ja laita viestin otsikoksi "Subtitles/digital download request: Finland" (Jos siis haluat kertoa kiinnostuksestasi saada suomen kielellä tekstitetyn version elokuvasta jakeluun.).

"Mikäli kysyntää on riittävästi, tuotamme tekstitettyjä versioita filmistä. Koettakaa ymmärtää, että tämä on kallis prosessi, ja me olemme pieni riippumaton tuottaja. Teemme kaikkemme saadaksemme elokuvan kaikkien nähtäville".

Edit 1.12.: Korjattu linkki Oil in the Bloodin kotisivulle, lisätty suomenkielisestä tekstityksestä kertova osio. Kiitos lukijallemme linkkivirheestä ja tekstityksestä kertomisesta.