New South Walesin eli NSW:n liikennekampanja on nimeltään "Working Towards Zero", mikä samalla kertoo, että tavoitteena on liikennekuolemien osalta nollavisio. 

Kampanjan sivustolla todetaan osuvasti, että Nollavision toteutumisen "pitäisi olla kaikkien meidän tavoitteemme – hallituksen, poliisin ja oikeustoimen, liike-elämän, liikenteen, perheiden ja yksilöiden – kaikkien meidän pitäisi yhteistyössä tehdä kaikkemme, että saisimme liikennekuolemien määrän teillämme laskemaan kohti nollaa".

Ylemmässä kuvassa on lisäkaide suojaamassa motoristia. Siinä testinukke liukuu kaidetta pitkin. Alakuvassa lisäkaide puuttuu, ja testinukke on jo törmännyt kaiteen paaluun kohtalokkain seurauksin ja leikkautunut osiin.

Oheisella videolla nähdään kaksi testinukkea, "crash test dummyä" liukumassa tiellä onnettomuuden jälkeen 60 km/h nopeudella kohti tien kaidetta. Ylemmässä kuvassa on normaalikaiteen lisäksi myös alempana kaide, joka estää nukkea pilkkoutumasta kaiteen paaluihin. Alemmassa kuvassa alasuojakaide puuttuu, ja kuten katsoja näkee, se merkitsee hirvittävää riskiä sille, joka törmää niihin.

Linkki videoon tai tähän juttuun kannattaa lähettää jokaiselle kansanedustajatutulle, joita sinulla on.

Mikäli video ei näy alla, sen voi nähdä täällä, A Rider's Life -Facebook-sivustolla. NSW:n sivulle pääset tästä. Varoitus vielä: video on realismissaan shokeeraava, vaikka siinä käytetään nukkeja.