Pari ensimmäistä päivää meni radan opetteluun ja etenkin radan keskisektori osoittautui vaikeaksi eikä siihen oikein löydetty ratkaisua koko viikonlopun aikana, vaikka pientä parannusta saatiinkin aikaan. Lauantain ensimmäisessä aika-ajossa oli hyvät olosuhteet ja aika-ajorenkaalla olisi ollut mahdollista ajaa hyvä sijoitus, mutta Felix päätti kuitenkin ajaa kilpailurenkailla ja keskittyä kilpailusäätöihin. Viimeisellä nopealla vedolla etupää lähti alta vauhdikkaassa vasemmalle taittuvassa kaarteessa, kuljettaja ja Yamaha liukuivat n. 100m turva-alueen asfaltilla. Suuremmilta vaurioilta vältyttiin ja RAM Racingin mekaanikot saivat Yamahan täyteen iskuun toiseen aika-ajoon. Aika ei enää lämpimässä iltapäivän säässä parantunut, sijoitus oli 21. Kärkeen matkaa jäi 2,7 sekuntia.

Sunnuntaiaamun warm upissa Felix yritti hakea parempia linjoja keskisektorin kaarreyhdistelmiin, aika ei kuitenkaan parantunut. Kilpailun lähtö onnistui hyvin ja Nässi onnistui ohittamaan muutaman kilpailijan lähtökiihdytyksessä, suurimman osan kilpailua sijoitus oli 20. Jo kilpailun alussa vanha käsivaiva pakotti harmittavasti keskeyttämään ja näin ollen lopullinen vauhti jäi näkemättä. Tiimin kannalta ikävä asia, mutta kokemusta saatiin runsaasi.

Tiimi ja Felix.

Tiimi ja Felix.

Rengasvalinnat onnistuivat ja Yamaha oli koko ajan hyvässä balanssissa, kiitos Jani Rätön ja Markku Visurin, jotka vastasivat kilpailukaluston toiminnasta.

- Viikon lopusta jäi totta kai todella pettynyt olo, sillä pääsin täysin uudella radalla nopeasti hyvään vauhtiin ja vauhti nousi päivä päivältä todella hyvin, joten kisasta odotin paljon. Jo muutaman kierroksen jälkeen aloin tuntea, että puristan liikaa ja käsi ei tule kestämään, joten hidastin vauhtia, jotta käsi pääsisi huilaamaan, mutta loppujen lopuksi kädessä ei ollut enää mitään tuntoa ja ajo alkoi olemaan vaarallista.

- Kättä on hoidettu ahkerasti hieronnan ja fysioterapian avulla, mutta ilmeisesti ne eivät ole tuonut toivottua lopputulosta. Käden leikkaamista on mietitty jo tämän kauden aikana, mutta ollaan tultu siihen lopputulokseen, että käsi leikataan kauden päätteeksi ja kesken kautta pyritään hoitamaan kättä muilla keinoin, Felix Nässi pohti.

Radalla.

Radalla.