Jawan 90-vuotisjuhlamallia valmistetaan vain 90 kappaletta, ja se perustuu normaaliin kaksikanavaisin ABS-jarruin varustettuun Jawan perusmalliin. Juhlaversion hinta on samat 1960 euroa kuin tavallisen Jawankin.

Pyörä tulee jälleenmyyjille Intiassa 15.10.2019, ja niiden normi-Jawan tilaajien kesken, jotka ovat joko jo varanneet tai tilaavat pyöränsä 22.10. mennessä, arvotaan onnelliset erikoisjuhlamallin saajat. Pyörät toimitetaan asiakkaille välittömästi, kun arvonnan tulos on selvillä.

Jawan 90-vuotisjuhlamalli.

Jawan 90-vuotisjuhlamalli.

Rajoitetun valmistuserän Jawassa on sama punainen ja norunluuvalkoinen väritys kuin oli aikanaan vuonna 1929 esitellyssä ensimmäisessä mallissa, Jawa 500 OHV:ssä. Erikoismallissa on myös asian ilmaiseva merkki ja yksilöllinen sarjanumero.

Pyörän tekniset speksit pysyvät ennallaan. Voimanlähteenä on sama 293 cm3 yksisylinterinen nestejäähdytteinen DOHC-moottori, jonka teho on 27 hv ja vääntö 28 Nm.

Pari kuukautta sitten Jawa julkisti toimitusajan arviointipalvelun sivuillaan, joka kertoo, milloin saat tilaamasi pyörän. Jos satut voittamaan limited edition version, niin oikaiset samalla odotusjonossa.

Asiasta lisää Jawa Motorcyclesin sivuilla.

Aiheesta aiemmin: Tässä ne nyt sitten ovat: uusklassiset Jawa ja Jawa Forty Two sekä bobber Perak

Jawan 90-vuotisjuhlamalli.

Jawan 90-vuotisjuhlamalli.