Tuottaja Elliot Kastner osti skootterin alunperin Roomasta, ja toi sen sitten mukanaan Englantiin. Kastner tunnetaan sellaisten elokuvien tuottajana kuin (Where Eagles Dare) Kotkat kuuntelevat, (The Blob) Valuva Kuolema, (Missouri Breaks) eli Missouri (mukana myös Marlon Brando) ja (Angel Heart), Noiduttu Sydän.

Marlon Brando ajoi 125-kuutioisella Vespa-skootterilla, kun vieraili Kastnerin maatilalla.

Pyörä myydään alkuperäisessä kunnossaan 2. marraskuuta National Motorcycle Museumissa järjestettävässä huutokaupassa, ja siinä on edelleen kiinni sen roomalainen rekisterikilpi. Vespan hinnan oletetaan Brando-yhteydestä huolimatta pysyvän maltillisessa 2275 - 3400 eurossa.

– Tästä Vespasta on täydelliset taustatiedot, ja se on todellinen löytö kenelle tahansa Brandon fanille, joka myös pitää tämän skootterin ikonisesta muotoilusta. Se on melkoinen moottoripyöräily- ja elokuvahistorian sekoitus, totesi H&H Auctionsin Mark Bryan.

Marlon Brando.

Marlon Brando.

Sen jälkeen kun skootteria käytettiin Roomassa kuvausten aikana, se laivattiin takaisin Britanniaan. Sitä ei koskaan rekisteröity tiekäyttöön, vaan sillä ajeltiin Kastnerin maaseutukodin mailla Old Windsorissa Berkshiressä. Elliot Kastnerin poika Dillion Kastner on kertonut, että hänen isänsä hyvä ystävä Marlon Brando oli säännönmukainen vierailija heidän Runnymede Housessaan, ja käytti skootteria ajellakseen ympäriinsä.

– Onko pyörä huollettu ja ajokunnossa?, Brando tapasi kysyä Elliotilta. Pyörää ei oltu rekisteröity tiekäytöön Englannissa, mutta se ei häirinnyt Brandoa tämän ajellessa paikallisilla teillä. 

Dillion Kastner myi pyörän sen nykyiselle omistajalle, Pinewood Studioiden kalustomestarina 25 vuotta toimineelle Chris Bishopille.  

Kastner tuotti mm. Kotkat Kuuntelevat -elokuvan.

Kastner tuotti mm. Kotkat Kuuntelevat -elokuvan.