Kimi Räikkönen on vuoden 2007 F1-sarjan maailmanmestari ja alan veteraani yli 300:n GP-startin mies. Hän on lisäksi voittanut niistä 21 ja ollut podiumilla 103 kertaa. Nyt mies on yhteistyössä West Coast Choppersin Jesse Jamesin kanssa julkistanut KIMI-vaatemalliston.

Uusi mallisto  esiteltiin lehdistötilaisuudessa WCC:n pääkonttorissa Austinissa tiistaina, missä Jesse ja Kimi kertoivat suunnitelmistaan ja visioistaan uuden vaatesarjan osalta. Se yhdistää Kimin rakkauden choppereihin ja moottoripyöräkulttuuriin hänen taitavuuteensa eräänä parhaista Formula 1 -kuljettajista viimeisen kahden vuosikymmenen aikana.

West Coast Choppers on perustettu aikanaan Hollannissa 2000-luvun varhaisina vuosina.

– Olen aina ollut iso F1-fani, ja Rupert sekä Johan, jotka johtavat brändin toimintaa Euroopassa, ovat aina haluneet saada jalkamme oven väliin. Keskustelimme ideasta, ja kun olen tuttu miltei koko Mercedeksen tiimin kanssa, kysyin heiltä olisiko heillä kontaktia Kimiin, sillä tarvitsin jonkun, joka edustaa brändiä ja luo alabrändin nimelleen. Näin homma alkoi, James selitti.

– Aloimme vain puhumaan, ja sitten graafinen suunnittelijameme, joka on kanadalainen, alkoi koota yhteen designeja ja ideoita, ja mitä enemmän katsoimme niitä, sitä paremmin ymmärsin, että Kimin asenne ja perspektiivi ovat samat kuin minulla, James kertoi.

– Olen tosi iloinen, että tämä tapahtui. Vuosien mittaan minulta on kysytty monista eri asioista haluanko tehdä sitä tai tätä, mutta kokeilen vain silloin niitä, kun tunnen, että se on minusta oikein, kun se sopii minulle ja tämä oli absoluuttisesti yksi niistä. Kyllä, oli helppoa sanoa, että hoidetaan homma ja katsotaan, mitä tapahtuu, Kimi Räikkönen kommentoi.

Jesse James ja Kimi.

Jesse James ja Kimi.

– Olen nähnyt ilmeisimmin Jessen tv:ssä vuosikausien ajan, ja minusta tämä on suuri mahdollisuus. Olen innoissani asiasta, ja toivottavasti ihmiset, jotka ostavat vaatteita, ovat myös innoissaan.

WCC:n mukaan kokoelma heijastaa Kimin omistautuneisuutta, päämäärätietoisuutta ja sitä kovaa työntekoa, mitä tarvitaan, että pääsee äärimmäiselle huipulle työläistaustalla kuten sekä Jessellä että Kimillä on.

Kokoelmaan kuuluu t-paitoja, päähineitä, takkeja ja paitoja miehille, naisille ja lapsille. Tuotevalikoimaa kasvatetaan jatkossa ja se muuttuu vuodenajan mukaan.

Tuotteet on WCC:n tiedotteen mukaan valmistettu korkealaatuisista materiaaleista laadukkaasti, tavoitteena ainutlaatuiset tuotteet, joissa fokus on yksityiskohdissa aivan kuten Kimillä ja Jessellä ihmisinä.

Kimin suosion salaisuus hänen faniensa keskuudessa on siinä, että hän ei lätise tyhjää. Lisäksi hän on loistava kuljettaja ja tunnettu "teen sen omalla tavallani" asenteestaan.

Kimi myös paljasti, että hänet ja hänen perheensä nähdään malliston asusteissa viikonloppuna kisoissa.

Lisää aiheesta Kimi-malliston sivustolla täällä.

Kimi pukeutuneena 'Kimiin'.

Kimi pukeutuneena 'Kimiin'.