Tilting Motor Works on Bob Mighellin johtama startup-yritys, jonka tuotteita voi jatkossa näkyä teillä enemmänkin. Hän itse uumoilee, että valtaosa käyttäjistä tulisi heistä, joiden on pakko kuntonsa vuoksi turvautua kolmipyöräiseen tai pahimmillaan jopa autoon päästäkseen ajelemaan ympäriinsä.

Hänen yrityksensä valmistaa moottoripyörän etupäätä, jolla voi muuttaa kaksipyöräisen kolmipyöräksi, joka säilyttää kykynsä kallistella kaarteissa kuten perinteinen moottoripyörä.

Tyylikäs ulkonäkö sopii Harrikkaan.

Kolmipyöräsetissä on mukana jousitus, jarrut ja ohjauskomponentit. Pyörät on ripustettu erikseen ja kummassakin on jarrusatula ja jarrulevy. Ripustus on telelever-tyyppinen. Se alentaa painopistettä sekä myöskin vähentää nyökkäilyä kovissa jarrutuksissa. Jarrutustehoa myös riittää yhden pyörän ja alemman painopisteen verran kuin normipyörässä.

Muuntosarjaan on saatavissa erikseen kallistuslukko, joka lukitsee pyörän pystyasentoon, kun se pysähtyy. Tästä on se hyöty, että kuljettaja voi pysähtyä nostamatta jalkojaan polkimilta ja silti pyörä pysyy pystysä ja täysin stabiilina kuten normaali trike. Kun lähdetään liikkeelle, lukitus vapautuu ja pyörä kallistuu taas tarvittaessa.

Valmistaja etsii tällä hetkellä kauppiaita, jotka voivat asentaa etuosaa. Heillä on jo olemassa malli Harley-Davidsonin Touring-pyörille ja Dyna-sarjalle. Tällä hetkellä heillä on työn alla muutossarja Honda Gold Wingiin.

Tilting Motor Worksin muutossarjan hinta on 9995 taalaa ja kallistuslukon 1995 taalaa. Molempiin tulee lisäksi asennuskulut päälle. Katso tilttailua kolmipyöräisellä alla olevasta videosta: