Messujen äänestäjistä 36,7 % julisti Ducatin uuden supernakun olevan näyttelyn "kuningatar". EICMA-messut järjestettiin nyt 77. kerran, ja äänestys niiden kauneimmasta pyörästä 15. kerran. Ducatille voitto oli kymmenes. 

Äänestyksen järjesti italialainen Motociclismo-lehti yhteistyössä EICMAn kanssa. Äänestää voi joko tapahtumassa käydessään tai sitten sähköisesti lehden sivuston kautta.

Palkinto ojennettiin tänään voittajan edustajalle. Ducatin puolelta sen vastaanotti Ducatin Design Centerin johtaja Andrea Ferraresi.

Ducati V4 Streetfighter 2020.

Ducati V4 Streetfighter 2020.

Palkintotilaisuus oli messujen viimeinen tapahtuma intensiivisen viikon jälkeen sunnuntaina. Maailman suurimmille moottoripyörämessuille osallistui yli puoli miljoonaan kävijää tiistain ja sunnuntain välisenä aikana. Väkiluvussa oli kasvua viime vuoteen verrattuna, mikä tietysti antaa positiivisen signaalin moottoripyöräsektorin toipumisesta.

Ducatin tuore uutuus sai osakseen huomiota myös Ducatin osastolla. Streetfighter V4 on 178 kg painava supernaku. Sen moottorina on 1103 cc Desmosedici Stradale, joka antaa 208 hevosvoiman tehon. Pyörässä on myös MotoGP:stä tutuksi tulleet siivet ja iso paketti viimeisintä elektroniikkaa sekä tietenkin silmiähivelevä ulkonäkö.

Ducati V4 Streetfighter 2020.

Ducati V4 Streetfighter 2020.