Milandr SM-250 on venäläinen, Moskovassa valmistettu sähkömoottorinen offroadpyörä. Sen moottori tuottaa 42 kW / 56 hv tehon ja vääntöä 150 Nm. Akuston koko on 6,6 kilowattia, ja se riittänee muutaman tunnin käyttöön maastossa tai radalla.

Latausaika on noin 3,5 tuntia.

Milandr SM-250 dirt bike.

Milandr SM-250 dirt bike sopii myös kovempiin temppuihin.

Pyörän huippunopeus on 120 km/h ja kiihtyvyys 0-100 neljä sekuntia. Pyörä painaa akkuineen vain 128 kg, joten se vastannee painoltaan ja teholtaan aika hyvin noin 450-kuutiosenttimetristä motocross- tai enduropyörää.

Milandr SM-250 dirt bike.

Milandr SM-250 dirt bike. Hyppyvoimaa.

Kuten oheiselta videolta selviää, pyörällä pystyy loistavasti ajamaan myös vedessä sellaisissa syvyyksissä, joista ottomoottorilla varustettujen pyörien kuljettajat voivat vain haaveilla. Tosin yllätyksiäkin sattuu, kuten mudan ja hiekan seos, joka vain jumittaa takapyörän tai se, että pohja sattuu olemaan niin syvällä, että pyörä uppoaa kokonaan metrien syvyyteen. Siinä tulee kuskin hengityksenpidätystaito vastaan.

Milandr SM-250 dirt bike.

Milandr SM-250 dirt bike.

Mutta vaikka Milandr onkin hieman raskaahko, niin valmistajan kotisivulta löytyy video, jossa pyörällä tehdään melkoisia temppuja hyppyriltä, kuten voltteja ja muita henkeäsalpaavia juttuja. Lisäksi pyörä vaikuttaa muutenkin juuri niin maasto- ja röykkykelpoiselta kuin tuohon tarkoitukseen suunnatun pyörän pitääkin.

Milandr SM-250 dirt bike.

Milandr SM-250 dirt bike. Kulkee myös vedessä niin kauan kuin kuskin pää on pinnan yläpuolella.

Asiasta kertoi ensin New Atlas. Milandrin valmistajan kotisivuille pääset tästä, ja mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.