Näyttelijätär Kristen Bell (39 v) kertoo Kevin Nealonille tämän Youtube-sarjan jaksossa, miten hankki moottoripyöräkortin seurustellessaan ensimmäistä vuotta nykyisen miehensä Dax Shepardin kanssa. Tavoitteena oli tehdä vaikutus Shepardiin, kuinkas muutenkaan.

Pariskunnalla on kaksi lasta, Delta 5 v sekä Lincoln 6,5 v, jonka Shepard on jo opettanut ajamaan moottoripyörällä. Miksikö? Puhtaasti turvallisuuden vuoksi.

– Dax kertoi minulle, että haluan tietää, miksi teen tämä. Siksi, koska kun Lincoln on 16, ja hänellä on poikaystävä, joka ajaa moottoripyörällä, niin ei ole tyttöä, joka silloin, kun osaa ajaa hyvin, menisi poikaystävänsä moottoripyörän kyytiin, Bell kertoi Peoplelle. – Jos tyttäreni osaa ajaa, niin joko hän ajaa omalla moottoripyörällään tai sitten poika istuu takana. Ja minä haluan tietää, että hän on oppinut ajamaan minun opettamanani.

– En halua hänen istuvat jonkin 16-vuotiaan reikäpään kyytiin, joka ei osaa ajaa, tähti lisää. Hän myös kertoi, että Lincoln oppi ajamaan jo 3,5 vuotiaana. 

Nealonin Bell-jakson voit katsoa Youtubesta täältä.