No Time To Die -elokuva on viides ja ilmeisesti viimeinen, jolloin uusiin kierroksiin koko elokuvasarjan karismallaan nostanut Daniel Craig esiintyy Bondina.

Elokuvassa vilisee ohimennen sanottuna enemmän mielenkiintoisia kulkuneuvoja kuin aiemmissa Bond-leffoissa koskaan. Listalla ovat ainakin uusi Land Rover Defender, Jaguar XF ja mahdollisesti myös Jaguar I-Pace, Toyota Land Cruiser, neljä Aston Martinia mukaan lukien  DB5, V8 Vantage, DBS Superleggera ja Valhalla sekä liuta moottoripyöriä.

No Time to Die

No Time to Die. No Time to Die. Tässä näkyy millaista linjaa kuljettaja hypyssä ajoi, ja miten todella olemattomilla marginaaleilla pelattiin. Mittasuhteista antaa kuvan se, että stunt-kuljettaja on tuo pieni musta täplä ylhäällä vasemmalla.

Defender, Land Cruiser, DB5 ja DBS Superleggera ovat nähtävissä oheisella 15 sekunnin mittaisella elokuvan esitiiserillä. Varsinainen tiiseri julkistetaan huomenna.

Samoin tietysti näkyy se uskomaton stunt-hyppy. 

No Time to Die

No Time to Die. Stunt-hyppy vielä yhdestä kulmasta. Huomaa 'suojaava' patja. Ja kiviaita.

Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.

No Time to Die -elokuvan oletettavasti huikein mp-stuntti kuvattiin Italiassa, Materan kaupungissa aiemmin tänä vuonna. Kuvaussessiosta jaettiin fanien toimesta kuvattu setti MI6 -yhteisön James Bond -foorumille.

Mikäli hypyn kuvaamisesta kertova video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.

Kuten huomaat katsottuasi erillisen hypyn tekemisestä kertovan videon, vaikka hypyn alustaa on siistitty elokuvassa, itse hyppy, fyysinen stuntti on aito. Ja noteeraat samalla sen, miten pienillä marginaaleilla joka suuntaan hyppy tehtiin, ja miten huonosti stunt-kuljettajalle olisi käynyt, jos hän olisi epäonnistunut!

Asiasta kertoi Jalopnik. Elokuva tullee teattereihin huhtikuussa 2020.