Kampiakseleita, kiertokankia, nokka-akseleita ja mäntiä – kun niitä on käytetty italialaismerkin kisapyörissä, niin ne ovat ainutlaatuisia keräilijän kohteita kaikille Ducati-faneille. Ja jos niistä on tähän mennessä unelmoinut, niin pian sellaisen omistaminen voi olla totta.

Jokainen Memorabilian eli muistoesineistön esine tulee tyylikkäässä pakkauksessa sekä autenttisuustodistuksella varustettuna.

Nokka-akseli, MotoGP 2015.

Nokka-akseli, MotoGP 2015.

Ducati Memorabilia -hanke antaa faneille mahdollisuuden ostaa alkuperäisiä sertifioituja osia, joita ovat käyttäneet merkin MotoGP ja SBK-tiimien kuljettajat.

Ensimmäinen erä virallisista Ducatin osista koostuu kampiakseleista, kiertokangista ja männistä sekä nokka-akseleista. Claudio Domenicali ja Gigi Dall'Igna ovat henkilökohtaisesti sertifioineet ne.

Nokka-akselin info.

Nokka-akselin info.

Keräilykohteiden arvoa lisää se, että osat tulevat täydellisinä, ja niiden mukana on tekninen kuvaus ja tieto osaan liittyvästä kuljettajasta ja mestaruuskaudesta.

Memorabilian kohteita voi ostaa Ducatin kaupasta Borgo Panigalesta, Ducatin jälleenmyyjiltä ja vuoden 2020 alusta myös netin kautta täältä. Jokainen esine on suojattu pleksilasisella kuvulla. Saatavuus on rajoitettua, joten kannattaa olla asialla, mikäli haluaa omistaa näitä kohteita. 

Nokka-akselin Memorabilia-tunniste.

Nokka-akselin Memorabilia-tunniste.

2014 MotoGP mäntä.

2014 MotoGP mäntä.

Männän tunniste.

Männän tunniste.