Twisted Road on Yhdysvalloissa toimiva palvelu, joka välittää vuokralle yksityisten omistamia moottoripyöriä. Se ilmoitti tiistaina tiedotteessaan, että nyt valikoimiin kuuluu myös kaksi Harley-Davidson LiveWire -sähkömoottoripyörää.

Palvelulla on tällä hetkellä USA:ssa tarjottavana vuokralle yli 2300 moottoripyörää, lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa, joista LiveWiret edustavat takuulla uusinta uutta.

– Nämä ovat fantastisia lisäyksiä moottoripyöriemme joukkoon, Twisted Roadin pääjohtaja ja perustaja Austin Rothbard totesi. – Los Angelesin pyörän omistaja tarjoaa pyöräänsä yksinoikeudella vuokralle vain meidän kauttamme, ja järjestää vuokraajalle jopa noudon tai viemisen lentokentälle.

Twisted Road on ainutlaatuinen moottoripyörien vuokrauspalvelu, sillä sillä on päivävuokra pyörille. Vuokran suuruus määräytyy omistajan hinnoittelun mukaan riippuen siitä, miten suosittu tai harvinainen kyseinen moottoripyörä on. 

LiveWirejen vuokra on noin 199 taalaa per päivä. Euroissa se tekee noin 180 euroa. Pyörissä ei ole kilometrirajoitusta, kuten ei muissakaan yrityksen välittämissä vuokrapyörissä.

Palvelun kautta pääset kokeilemaan sellaisia pyöriä, joilla et ole ajanut korkaan aiemmin, olipa se sitten 21. vuosisadan pyörä kuten LiveWire tai klassikkopyörä, kuten 1958 BMW R50.

Twisted Road todentaa kaikkien potentiaalisten kuljettajien turvallisuuden, kokemuksen ja korttiluokan. Se myös tarjoaa parhaan vakuutussuojan. Vastuuvakuutus kattaa kaikki 100 000 dollariin asti ja vahinkovakuutus on suuruudeltaan 25 000 dollaria. Vakuutussuoja on kasvatettavissa miljoonaan dollariin asti.

Joka ajon jälkeen kuljettaja ja vuokraava arvioivat toisensa, ja kuljettaja myös pyörän. 97-prosenttisesti arviot ovat tähän mennessä olleet viiden tähden luokkaa.

Twisted Roadin kotisivuille pääset tästä.

Aiheesta aiemmin: Twisted Road on uusi tapa vuokrata moottoripyörä suoraan yksityishenkilöltä, tai tienata omalla