Scarlett Johansson esittää elokuvassa Natasha Romanoffia, joka tunnetaan myös Mustana Leskenä. Hän ajaa pyörää "eeppisessä kohtauksessa Kapteeni Amerikan kanssa.

Usa Today kertoo jutussaan, että juuri tämäntapainen product placement eli tuotesijoittelu voi auttaa nostamaan Harley-Davidsonin imagoa nuorten motoristien joukossa. Se on lehden mukaan juuri kriittisin ryhmä, joka Harleyn täytyy valloittaa. Se voisi myös auttaa H-D:n osakkeita nousemaan. Osakkeen arvo nousi vakaasti aina huhtikuun loppuun lähelle 74 dollaria per osake, mutta on laskenut sittemmin. Perjantaina kurssi oli vajunut 63,95 taalaan osaketta kohti.

H-D:n viime syksynä julkistama 750 Street -moottoripyörä oli mukana Marvelin elokuvassa Captain America: The Winter Soldier. Pyörä näkyy myös uudessa elokuvassa. Harley-Davidsonin edustajan mukaan sen pyörät näkyvät kaksi kappalein Age of Ultronissa.

Uudessa elokuvassa ovat mukana myös  Robert Downey Jr. Tony Starkina alias Iron Maninä, Chris Hemsworth Thorina, Mark Ruffalo Hulkina; Chris Evans Kapteeni Amerikkana; Jeremy Renner Haukansilmänä ja Samuel L. Jackson Nick Furynä.