FHRA Marketing Oy:n edellisen toimitusjohtajan Leo Laurellin siirtyessä uusiin haasteisiin, FHRA:n johtoryhmällä oli edessään haastava tehtävä etsiä yritykselle uusi toimitusjohtaja. Hakijoita oli useita, mutta mieleistä ja oikeaa henkilöä ei rekrytoinnin tuloksena löytynyt.

FHRA:n johtoryhmä päätti nimittää Finnish Hot Rod Association ry:n puheenjohtajan Lasse Koskisen virkaatekeväksi toimitusjohtajaksi siksi aikaa, kunnes uusi toimitusjohtaja löytyisi. Samanaikaisesti haku toimitusjohtajan löytämiseksi oli käynnissä. Lopulta intoa haasteeseen löytyikin lähempää kuin arvattiinkaan.

Eero Kiiskinen kutsuttiin FHRA Marketing Oy:n toimitusjohtajaksi 15. 1.2020 alkaen. Kiiskinen on toiminut 2018 alkaen FHRA:n johtoryhmän jäsenenä.

Kiiskinen siirtyy tehtävään autoliiketoimintojen parista. Viimeksi Kiiskinen on työskennellyt Rinta-Joupin autoliikkeen ja Laakkonen konsernin yritysautomyynnin päällikkö- ja johtotehtävissä.

Kiiskisellä on vahva kokemus myös tapahtumamarkkinoinnin johtotehtävistä, jossa hän on vaikuttanut yli 30 vuotta.

Kiiskinen eroaa FHRA:n johtoryhmästä ottaessaan toimitusjohtajan tehtävän vastaan.

Toni Erälähde on puolestaan palkattu FHRA Marketing Oy:n tapahtumapäälliköksi 7.1.2020 alkaen. Erälähde on toiminut FHRA:n johtoryhmässä useamman vuoden ajan ja on toiminut FHRA:n kilpailujohtajana ja toimitsijana jo 20 vuoden ajan.